Manşetler

Paycell ile Google Play ödemelerinde hediye TL fırsatı

paycell

paycellTurkcell’in ödeme platformu Paycell ile Google Play ödemelerinde yeni bir fırsat sunuluyor. Google Play ödemelerini Paycell ile yapan ve ücretleri Turkcell faturalarına yansıtan Turkcell abonelerine 10 TL, Turkcell Platinum üyelerine ise 15 TL hediye ediliyor.

Geçen yıl Google Play ödeme yöntemleri arasına Turkcell Mobil Ödeme eklenmişti. Böylelikle Google Play’den oyun ya da uygulama satın alan ya da uygulama içi alışveriş yapan Turkcell aboneleri kredi kartı kullanmak zorunda kalmıyordu. Turkcell Mobil Ödeme’nin adı bu yıl Paycell olarak değiştirildi. Şimdi Google Play’de Paycell adı altında da aynı hizmet sunuluyor, ödemeler faturaya yansıtılarak veya TL bakiyesinden düşülerek gerçekleştiriliyor.

Turkcell’in Google Play’de Paycell müşterileri için hazırladığı kampanya, aboneler içinde mobil ödeme sistemini kullananları artırmayı amaçlıyor. Turkcell faturalarını kullanarak ödeme yapan tüm Turkcell kullanıcılarına 10 TL, Turkcell Platinum üyelerine de 15 TL hediye ediliyor.

Google Play’de Turkcell’in mobil ödeme yöntemini ilk kez kullanacak faturalı ve ön ödemeli hat sahiplerinin yararlanabildiği kampanyaya katılım için öncelikle “GOOGLEPLAY” yazıp 2222’ye göndermek gerekiyor. Daha sonra Google Play ana menüsündeki “HESAP” adımından “TURKCELL FATURALANDIRMA”yı ödeme yöntemi olarak eklemek yeterli oluyor.

Paycell ile hediye edilen TL’ler nerelerde kullanılabilir?

Hediye edilen tutar ile Google Play’den ücretli uygulama indirilebilirken, oyunlarda ve diğer tüm uygulamalarda, uygulama içi satın alma da yapılabiliyor. Google Play Filmler’den film almak ya da kiralamak da mümkün oluyor. Hediye liralar ilk satın almada satın alınan ürün tutarından düşülerek kullanılmaya başlanıyor ve kalan alışveriş tutarı faturalı hatlarda Turkcell faturasına yansıyor, ön ödemeli hatlarda ise TL bakiyesinden düşüyor. İlk satın almada hediye liraların tümü kullanılmadığında sonraki kullanımlarda kalan hediye tutarı kadar indirimden faydalanılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER