Teknoloji

Path’e yapılan güncellemeyle yorumlara çıkartma desteği eklendi

Path yapılan son güncellemeyle oldukça popüler olan çıkartmalarının uygulama içindeki kullanım alanını genişletti ve yorumlara da bu çıkartmaların eklenmesini mümkün hale getirdi. Aynı güncellemeyle Path’in iPad uygulamasının kullanıcı arayüzünde yenilemeye gidildi ve uygulama içi dolaşım özellikleri geliştirildi.

path-ipad-100713

Path mobil cihazlar ve web için 2010 yılında hizmete girmişti. Tıpkı Facebook’ta olduğu gibi Path içinde de kullanıcılar ücretsiz ya da ücretli olan çıkartmaları arkadaşlarıyla mesajlaşırken kullanıp sohbeti biraz daha renklendirebiliyor. Bu desteği şimdi yorumlara da taşıyan Path’ten yapılan açıklamada çıkartmaların yorumlara derinlik ekleyeceği ve kullanıcılara kendilerini ifade etmek için yeni bir yol sunacağı belirtildi. Şirket bu son güncellemeyle birlikte yeni çıkartma karakteri Xander’i de gözler önüne çıkarttı. Yapılan açıklamada Xander ”kibar, cana yakın ve eğlenceli” olarak tanımlandı.

iPad uygulamasında yapılan güncellemedeyse hem yatay hem düşey görünümlerdeki dolaşım geliştirilirken, yatay moda bir oluşturma düğmesi ve akışı da eklendi. Yeni tasarımla konuşmalar da sadece bir dokunuş uzağa taşındı, arkadaşlık talebi göndermek ise QR kodları sayesinde daha basit hale geldi. Path’in güncellenmiş iPhone, iPad ve Android uygulamaları iTunes App Store ve Google Play’deki yerlerini aldı.

İlgili >> Path Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER