Manşetler

Path Windows Phone 8 uygulaması beta olarak dağıtıma sunuldu

Sosyal ağ Path de en sonunda Windows Phone platformuna geldi, ancak servis şu anda beta formundaki uygulamasıyla Windows telefon sahiplerine hizmet veriyor.

path-windows-phone-8-beta-180114Sadece mobil ortamda kullanılan ve 23 milyon kullanıcısı bulunan Path Windows Phone 8’in en fazla talep edilen platform olduğunu kaydetti. Bu nedenle Microsoft ve Nokia ile işbirliğine giden Path servisini Windows Phone 8 platformuna taşımış oldu.

Path Beta uygulamasını Windows Phone Mağaza’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Beta uygulaması Path’in iOS ve Android uygulamalarındaki popüler işlevlerin bazılarını sunuyor, ayrıca Windows Phone’a özel çeşitli özellikler de barındırıyor. Yeni özellikler arasında ana ekrana Canlı Kutucuk ekleme de bulunuyor.

“Fotoğraf, video, düşünce veya bulunduğunuz yeri paylaşabilirsiniz. Paylaşımlarınızı Facebook, Twitter, Tumblr ve Foursquare’e gönderebilir veya bir anı özelde veya sadece Kapalı Çevre ile paylaşabilirsiniz.” şeklinde Path, Windows Phone uygulamasının başlıca işlevlerini sıralıyor.

Path, Windows Phone 8 uygulamasının gelecek versiyonlarının medya paylaşımı, Path Mesajlaşma ve Path Mağaza gibi işlevleri de içereceğini kaydetti. Ayrıca sürekli gelecek güncellemelerle birlikte Nokia ve Windows Phone cihazları için sınıfının en iyisi Path uygulama deneyiminin sunulacağı garantisi verildi.

2010 yılında iOS uygulamasıyla faaliyete geçen popüler fotoğraf paylaşım ve mesajlaşma servisi Path, Windows Phone 8’den önce Android ekosistemine özel uygulamasını faaliyete geçirmişti. Path uygulamasının Android versiyonu Amazon Kindle Fire, Google Glass ve Samsung Galaxy Gear gibi cihazları da destekliyor.

İlgili >> Path Blog, Windows Phone Mağaza

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER