Teknoloji

Path güncellemeyle özel mesajlara ve çıkartmalara kavuştu (güncellendi)

Path’in iOS uygulamasının yeni sürümü sosyal ağa iki önemli özellik kazandırdı. Bundan böyle Path’in iOS uygulamasını kullananlar birbirleriyle özel olarak mesajlaşabilecek. Daha önce bir kişiye mesaj göndermek için o kişi tarafından yapılan paylaşıma bir yorum yapmak gerekirken, yeni sürümle birlikte kullanıcılar doğrudan özel mesaj gönderme şansına sahip oldular. Bu mesajlara ses, medya ve konum bilgisi eklenebilecek.

path-ios-070313

Mesajlara dahil edilebilecek bir diğer unsursa Path’in yeni sürümünde ön plana çıkan bir diğer özellik. Path kullanıcıları bundan böyle uygulama içinden özel olarak hazırlanmış çıkartmalar satın alarak bunları mesajla arkadaşlarına gönderebilecekler. Bu özellik daha önce başka mesajlaşma uygulamaları tarafından da gelir elde etmek için kullanılmıştı. Path’in uygulama içi mağazasında çıkartmalarla birlikte fotoğraf filtreleri de satılacak. Çıkartma paketlerinin her biri 1.99 dolardan satılırken, fotoğraf filtreleri 0.99 dolardan satılacak. Şu an için sadece iOS uygulamasında bulunan bu yeni özelliklerin yakında Android uygulamasına da geleceği belirtildi. geldi.

İlgili >> Path

Güncelleme: Söz konusu yenilikler Android uygulaması içinde sunuldu. Yukarıda ilgili bağlantıda yer alan yazıdan hem Android hem de iOS versiyonlarını indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER