Eğlence

Parçalarını YouTube Music’te tutanlar için yararlı bir müzik dinleme özelliği

youtube music android

YouTube Music için ödeme yapmamakta direniyor, ancak yine de bu hizmeti buluta yüklediğiniz parçalarınız için kullanıyorsanız, artık bu içeriği evinizin etrafındaki cihazlara ve hoparlörlere yayınlayabilirsiniz. Başlangıçta, yalnızca premium aboneler için geçerli olan bu imkanın kapsamı genişledi.

Android Police‘in de belirttiği gibi, YouTube Music artık kişisel oynatma listeleriniz söz konusu olduğunda Google Asistan ile daha iyi şekilde çalışıyor. Asistan ile konuşurken isimleriyle onları isteyebilirsiniz ve doğrudan oynatma listesi karşınıza gelecektir. Daha önce düzgün şekilde çalışmayan bu sistemin arzu edilen biçimde çalışmasının zaman alması doğrusu biraz tuhaf görünüyor.

Telefonunuzdaki YouTube Music uygulamasına göz attığınızda yeni bir şey daha fark edeceksiniz, bu da listeler olacak. Keşfet sekmesine yapılan bir güncelleme ile, 57 ülkede sanatçılar, şarkılar ve müzik videoları için üst sırada yer alanlar listeleri eklendi.

Bu güncellemeler ile Google, uzun süredir planladığı Google Play Müzik’i aşamalı olarak kaldırma planını sürdürüyor. Sonuç olarak YouTube Music elindeki  tek müzik hizmeti olarak kalacak. YouTube Music 2019’un ortalarında Türkiye’ye de açılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER