Teknoloji

Paper Pencil satışlarını artırmak için ekstraların ücretini kaldırdı

paper-pencil-050215

Microsoft’un Courier projesinin küllerinden doğan çizim uygulaması Paper, sanatçılar için olmazsa olmaz uygulamalar arasında yer alıyor. Ancak uygulamada sadece bir fırçanın ve birkaç rengi barındıran bir paletin ücretsiz olarak kullanılabilmesi, Paper’ın hanesine eksi puan yazmaktaydı.

Ancak uygulama için yayınlanan son güncelleme, bu negatif durumu ortadan kaldırıyor. Paper’daki tüm bariyerleri kaldıran yapımcı FiftyThree, daha önce uygulama içi satın alma özelliğiyle sunduğu Çizim, Skeç, Taslak, Yazı, Renk ve Mikser araçlarını bundan böyle ücretsiz olarak kullanıcılara ulaştıracak.

FiftyThree’nin bundan sonraki gelir kaynağı ise aksesuar satışı olacak. Özel kalemi Pencil’i türünün en popüler ürünü olarak tanımlayan FiftyThree, önümüzdeki dönemde Pencil satışına odaklanacak. 49.95 dolarlık Pencil’i önümüzdeki dönemde sınıflara ulaştırmayı plananlayan şirketin bu doğrultuda ekstra araçları da kullanıma sunması bekleniyor. Şirket kısa bir süre önce de Pencil’in altın renkli özel bir versiyonunu görücüye çıkarmıştı.

İLGİLİ HABERLER