Eğlence

Paper Mario Nintendo Switch oyuncuları için geri dönüyor

paper mario nintendo switch

Paper Mario Nintendo Switch için geri dönüyor. Nintendo, en son Direct etkinliğinde Paper Mario: The Thousand-Year Door’un remake versiyonunun Switch’te oyuncularla buluşacağını açıkladı. RPG türündeki sevilen oyun, ilk olarak GameCube için yayınlanmıştı. Remake versiyonunun 2024’te çıkması planlanırken, kesin bir tarih verilmedi.

Nintendo’nun duyuru sırasında paylaştığı videoya bakıldığında Paper Mario’nun remake versiyonunun etkileyici olduğu görülüyor. Oyunun orijinal kağıt ve karton sanat tasarımının bunda önemli bir rol oynadığı söylenebilir. Ancak oyunun Nintendo’nun Switch konsolunda daha da iyi görünmesini sağlayacak bazı grafik geliştirmeler olduğu da hemen fark ediliyor.

Nintendo’nun fragmanında karakterler gerçekten oldukça etkileyici görünüyor. Çizgi karakterlerin adeta ete kemiğe büründüğünü söylemek biraz abartılı da olsa yanlış bir ifade olmayacaktır. Fragmandaki ikonik anlar, remake versiyonun orijinal oyuna son derece sadık kaldığını gösteriyor.

Paper Mario Nintendo Switch için remake versiyonu hazırlanan tek oyun değil

Paper Mario Nintendo Switch oyuncularının karşısına remake versiyonuyla çıkacak tek oyun olmayacak. Şirket önümüzdeki kasım ayında orijinal Super Mario RPG’nin remake versiyonunu da yayınlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER