Teknoloji

Paper’ın yeni iPhone uygulaması not defterinizin yerini alabilir

paper-iphone-100915-1

iPad’in popüler çizim uygulamalarından Paper’ın yapımcılarından FiftyThree, geçtiğimiz haftalarda benzer işlevlere sahip bir iPhone uygulaması üstünde çalıştığını duyurmuştu. Pek çok sadık kullanıcısı bulunan Paper’ın iPhone versiyonuyla kazandığı yeni özellikler ise servise bambaşka bir hava katıyor.

Paper iPhone uygulaması ile odak noktasını resimlere çeviren FiftyThree, hareketle kontrol özelliklerinden de fazlasıyla faydalanıyor.

paper-iphone-100915-2

FiftyThree’nin iPhone’u da hedef kitlesine koyması, şirketin kreatif süreci daha geniş bir kitleye taşıma arzusu doğrultusunda atılmış bir adım niteliği taşıyor. Buna ek olarak, Apple’ın iPhone ekranlarını büyütmüş olması da alınan kararda etkili olmuşa benziyor.

Paper’ın iPhone uygulamasını deneyenler, yeni özelliklerin eski özelliklerle çok iyi biçimde harmanlandığına dikkat çekiyor. iPhone’da bir fotoğraf ve sanat uygulaması görüntüsüne bürünen Paper; fotoğraf çekme, not alma ve çizim yapma gibi imkanlara kullanıcılara sunuyor.

paper-iphone-100915-3

Paper iPhone uygulamasında kullanıcılar sürükleme hareketleri yaparak başlık boyutlarını değiştirebiliyor, maddeler ve alt maddeler barındıran kontrol listeleri oluşturabiliyor. Paper, kullanıcıların çizdikleri yamuk şekilleri de otomatik olarak düzeltebiliyor.

Paper iPhone uygulamasıyla birlikte sunulan özelliklere uygulamanın iPad versiyonuyla da erişilebilecek. Uygulamayı indirebilmek için iOS 8 işletim sistemli bir cihaza sahip olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER