Teknoloji

Panasonic’ten HD video ve 3D fotoğraf çekebilen sağlam fotoğraf makinesi: Lumix TS3

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Panasonic duyurusunu yaptığı bir diğer dijital fotoğraf makinesi Lumix TS3. Sürekli dışarıda gezinen, zorlu doğa şartlarına karşı direnenler için geliştirilmiş bu makine suya, şoka, soğuğa ve toza karşı dayanıklı. Sağlam bir kasaya sahip olan bu ürünün beğeni toplayacak video ve fotoğraf çekme yetenekleri bulunuyor.

Panasonic Lumix TS3 12.1 megapiksellik görüntü sensörüne ve 1080p çözünürlüklü video kayıt yeteneğine sahip. Yaklaşık 2 metre yükseklikten düşmeye, -10 C soğuğa ve 12 metre derinliğe dayanıklı bu makinede 3D fotoğraf modu bulunuyor. Bu modda 20 fotoğraf art arda çekilip en iyi iki tanesi üst üste bindiriliyor. Daha sonra bu 3D görüntüler Panasonic TV ve diğer kaynaklarda görüntülenebiliyor.

4.6x optik yakınlaştırmaya sahip olan bu makinenin deklanşörü o kadar hızlı ki saniyenin binde beşi gibi bir sürede harekete geçiyor. Video çözünürlüğü ve ses kalitesi tatmin edici, ne de olsa Dolby Digital ses üreticisine sahip. Arka panelinde 2.7 inç’lik LCD ekran taşıyan bu modelde entegre GPS desteği de bulunuyor. Mart ayında piyasada olacak bu ürünün fiyatı piyasaya çıktığı zaman belli olacak.

İlgili – Panasonic

İLGİLİ HABERLER