Teknoloji

Panasonic’in yeni beyaztahtaları üstün güvenlik sunuyor

Panasonic’in iki yeni beyaztahta modeli üstün güvenlik özellikleri ile ön plana çıkıyor. Çelikten yapılmış ve film kaplı bu beyaztahtalar ilk bakışta oldukça sıradan duruyor, ancak bu basit görüntüsünün altında oldukça gelişmiş bir güvenlik sistemini barındırıyor.

Her iki beyaztahta üzerinde yazanları bir USB belleğe aktarabilirsiniz. Ancak bunu yapmak için önceden atanmış şifreyi bilen birisi olmanız lazım, yoksa işiniz zor. Şifre adımını atlattıktan sonra USB’ye aktardığınız görüntüleri dilediğiniz bilgileri istediğiniz bilgisayara atabilirsiniz. Tabii yine bu işi yaparken de güvenliği elden bırakmayın, ne de olsa üstün güvenlik önlemleri ile korunan beyaztahtadan alınan bir bilgiyi taşıyorsunuz.

Tabii ki, tüm bu üstün özelliklerin düşük bir fiyata gelmesini bekleyemezsiniz. Ancak üzerinde projelerinizi tasarladığınız beyaztahtalarda yazan bilgilerin rakiplerinizin eline geçmesini de göze almamalısınız. O halde bu beyaz tahtalara verilecek olan miktar sizi çok daha büyük kayıplardan kurtarabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER