Teknoloji

Panasonic’in sağlam gövdeli akıllı telefonu MWC’de tanıtılabilir

Panasonic geçtiğimiz sonbaharda bireysel tüketicilere yönelik akıllı telefon pazarından çekildiğini açıklamıştı. Ancak şirket akıllı telefon pazarının kurumsal tarafına yönelik seçenekler sunmaya devam edecek, böylelikle sağlam kasalı ürün yelpazesinde önemli bir boşluğu kapatmış olacak. Bunun işareti sayılan bir kanıt ortaya çıktı.

panasonic-eluga-power-2

Tougbook serisi PC’ler ve ToughPad serisi tabletlerle son zamanlarda adından söz ettiren Panasonic, teknoloji haber blogu GForGames tarafından öne sürülen ve Japon web sitesi Asahi’ye dayandırılan habere göre, Panasonic’in akıllı telefon pazarındaki son ürünü 5 inç ekranlı bir akıllı telefon olacak.

Yakında çıkması beklenen bu akıllı telefon düşme ve darbelere karşı dayanıklı olacak. Böylelikle Panasonic’in çözüm sunduğu iş alanları için çekici bir mobil ürün seçeneği ortaya çıkmış olacak. Asahi’ye göre Panasonic ABD’de faaliyet gösteren büyük inşaat şirketleriyle satış için görüşmeler yapıyor.

Panasonic’ten geleceği iddia edilen bu yeni telefonun Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacağı öne sürülüyor. Söz konusu etkinlik 24 Şubat tarihinde, Barselona’da kapılarını açacak.

İlgili >> GforGames, Asahi

İLGİLİ HABERLER