Teknoloji

Panasonic kurumsal kullanıcılar için hazırladığı yeni Toughpad tabletlerini görücüye çıkardı

panasonic-touchpad-windows-android-tablet-040914

Panasonic yeni kurumsal tabletleri Toughpad FZ-E1 ve Toughpad FZ-X1’i IFA 2014’te tanıttı. Toughpad FZ-E1 Windows ile çalışırken, Toughpad FZ-X1 tercihini Android’den yana kullananların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Kamu sektörü ve özel sektördeki kurumsal kullanıcılar için hazırlanan tabletler perakende satış mecralarında satılmayacak.

5 inç’lik ekranlarıyla bugüne kadarki en küçük Toughpad çözümünü sunan FZ-E1 ve FZ-X1’in arazi koşullarında 7 inç’lik mevcut model FZ-M1’e kıyasla daha kullanışlı olmaları bekleniyor. Boyuttaki küçülme ise tabletlerin seleflerinden daha az dayanıklı olduğu anlamına gelmiyor. Suya dayanıklı olan FZ-E1 ve FZ-X1 suyun altında 30 dakika kalabiliyor. Buna ek olarak, her iki cihaz da üzerlerine 1,5 metre mesafeden su sıkılsa bile herhangi bir sıkıntı yaşamıyor. FZ-E1 ve FZ-X1 3 metreye kadar olan mesafelerden düşmelere de dayanabiliyor.

14 saatlik bir ömür vadeden 6200 mAh kapasiteli pilin yüzde 50’lik kısmı 1 saat içinde şarj edilebiliyor. Buna ek olarak, Toughpad FZ-E1 ve FZ-X1 ile birlikte yedek bir şarj seti de sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER