Teknoloji

Panasonic profesyonel 3D prodüksiyon sistemi üzerine çalışıyor

panasonic-3d-kameraAmerikan Ulusal Yayıncılar Birliği Fuarı (NAB 2009) bu haftasonu Las Vegas’ta başlıyor. Üreticiler en yeni profesyonel kameralarının duyurularını şimdiden yapmaya başladılar bile. Panasonic’in üç boyutlu kamerası P2 HPX170 de bunlardan bir tanesi.

Bu arada Panasonic’in NAB 2009 öncesinde yayınladığı basın bülteninde şirketin üç boyutlu teknolojilere daha fazla ilgi göstereceği anlaşılıyor. Plazma HDTV ve Blu-ray disk oynatıcıdan 3D Full HD Plazma Ev Sinema Sistemi Panasonic’in 3D’ye verdiği önemin göstergelerinden bir tanesi. Bu arada Panasonic geliştireceği 3D Full HD görüntü oluşturma sistemiyle de 3D prodüksiyon ortamının gelişmesine katkıda bulunacak. Panasonic’in NAB 2009 basın bülteni çevirisi yazının devamında yer alıyor.

Basın Bülteni / Google çevirisi

Las Vegas, 19 Nisan – Panasonic Corporation, High Definition teknolojisinde bir dünya lideri, bugün profesyonel bir 3D Tam HD üretim sistemini geliştirmeye başlayacağız duyurdu. Olan sektörün kendi türünün ilk örneği olması bekleniyor Sistem, bir çift lens P2 profesyonel kamera kaydedicinin ve 3D uyumlu High Definition Plazma ekran oluşur. Panasonic, Las Vegas, Nevada 20 Nisan 2009 arasında yapılacak NAB 2009 geliştirildikten modülü (Orta Salonu # 3712) adresindeki 3D sisteminin kavram modelleri sergileyecek.

(Fotoğraf: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20090419/NY00957)

Hollywood stüdyoları daha 3D eğlence içerik oluşturma yönünde hareket ile, Panasonic başarıyla Plazma ekran ve Blu-ray Disk teknolojilerin Japonya ve CEATEC fuar Eylül 2008 merkezli dünyanın ilk 3D Tam HD Plazma Ev Sineması Sistemi debuted. Daha yakın zamanlarda, şirketin ayrıca Şubat 2009’da Disk başlıkları 3D Tam HD Blu-ray geliştirme Hollywood stüdyoları desteklemek için Gelişmiş Authoring Merkezi Panasonic Hollywood Laboratuvar içinde kurulmuştur.

3D film üretimi zaman ve çaba büyük bir anlaşma gerektirir. Bir ve daha fazla 3D üretim süreci ve çevre etkili kolay, Panasonic ve gerçekleşme hızlandırılması için katkı sağlamak, yeni 3 boyutlu üretim sistemi ile daha kolay yüksek kaliteli 3D içerik üretimi.

Şu anda, 3D içerik üreticileri el zorunda-fiziksel olarak çok 2D üretim cihazları bağlayarak kendi 3D üretim sistemleri kurmak. Panasonic şimdi ikiz lens, 3D kamera sistemi geliştirmek için çalışmaya başlıyor. Ayrıca, Panasonic’s Plazma ekranlar çok sonrası kullanılan var Hollywood ‘da üretim tesisleri olan Hollywood önde gelen uzmanları tarafından kabul edildi ve yüksek kaliteli görüntü kalitesi için teşekkürler. Teknoloji ve uzmanlık sonrası kullanım elde üretim daha da geliştirmek için Panasonic sağlamıştır yüksek ve Plazma teknolojilerinde kaliteli 3D görüntüleme performansı. Bu süreç, Panasonic 3D Plazma ekran sistemi hızlı ve 3D içerik üreticileri yardımcı olacaktır kolayca 3D içeriğinin görüntü kalitesi değerlendirmek bir sonucu olarak.

Panasonic yenilikçi 3D Tam HD üretim sistemi her bileşen benzersiz özelliklere sahiptir. Ikiz lens P2 kamera kaydedici doğal ve yüksek kalitede çekim 3D görüntüler canlı sağlar. Ve P2 sistemi olmayan sayesinde mekanik solid-state inşaat, kamera kaydedici yeterli daha esnek 3D çekim sağlar ve böylece cihaz kullanımı gelen stres faktörü ortadan kaldırılması ile film ve yaratıcılık en kompakt olacak.

3D Tam HD kayıt de Tam HD görüntü iki kanal ve P2 karta kayıt sağlayan Panasonic tescilli P2 sistemini kullanarak. P2’s olmayan mekanik yapı ve anlatım da şirketin 3D görüntü kayıt ve düzenleme donanma alanında son derece esnek ve verimli bir üretim yapmak için kullanılmalıdır.

Panasonic 3D Sistemi, bu yüzden büyük ekran mümkün olacaktır 3D görüntüleme Tam HD ve ekranın sol ve sağ göz resimleri hareketli sağlar. Mükemmel film performans ve doğru renk özellikleri Plazma kendine elde-aydınlatma teknolojisi yüksek kaliteli 3D görüntü değerlendirme yetenekleri profesyonel içerik üretimi alanında gerekli gerçekleştirilmesini sağlar.

“Panasonic çabalarını tüketiciler kendi 3D Tam HD Plazma Ev Sineması Sistemi, bir Plazma HDTV ve bir Blu-ray Disk oynatıcı ilişkilendirmektedir ile kendi yaşam odaların konforu 3D filmleri zevk sağlamak için devam ediyor,” Dr Paul Liao söyledi , Chief Technology Officer Panasonic Kuzey Corporation of America. “Profesyonel 3D Tam HD görüntü üretim sistemi de 3D üretim ortamını iyileştirmek ve 3D başlklar .”… oluşturulmasını hızlandırmak geliştirmek için gidiyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER