Manşetler

Panasonic Lumix DMC-GF3 resmiyet kazandı: Micro Four Thirds, 12.1 megapiksel – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Panasonic’in giderek büyüyen Micro Four Thirds serisine eklenen en son ürün Lumix DMC-GF3 oldu. Aslında bu yeni makine geçen hafta YouTube’da yayınlanan bir Panasonic videosunda kendini belli etmişti. Nitekim Panasonic bu ürünü resmileştirmesi çopk da uzun sürmedi.

Dört farklı renk seçeneğiyle sunulan Lumix DMC-GF3, 12.1 megapiksel çözünürlüğe sahip. Panasonic’in en yeni görüntü işlemcisini kullanan bu cihaz 1080i AVCHD video kaydı yapabiliyor. 3 inç’lik dokunmatik ekran, 160-6400 ISO aralığı ve geliştirilen çeşitli otomatik kontrollerle birlikte gelen bu makine deneyimli fotoğrafçıların beğeneceği şekilde yeni bir vizör ve flaş altlığıyla geliyor. Stereo mikrofon yerine mono mikrofona sahip olan bu makinenin dokunmatik ekran uyumlu kullanıcı arayüzü çeşitli işleri daha rahat yapmaya, işlevlere kolaylıkla ulaşmaya yardımcı olacak. Başlangıç seviyesindeki kullanıcıların dostu olan bu kamera bir DSLR’dan çok bas çek makine havasına, GF2’den yüzde 15 daha hafif ve yüzde 17 daha küçük.

Panasonic GF3 gelecek ay yurtdışında piyasada olacak. 14 mm’lik lens barındıran ürün paketi 699$’lık fiyata sahip olacak. Ağustos ayı sonunda ise 599$’lık, 14-42 mm lens barındıran yeni bir kit daha çıkacak. Panasonic GF3’e ait fotoğrafları aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Galeri: Panasonic GF3 Micro Four Thirds dijital fotoğraf makinesi
[nggallery id=600]

İlgiliEngadget

İLGİLİ HABERLER