Teknoloji

Panasonic Eluga Avrupa’da piyasaya çıkmaya başladı

panasonic-eluga-on-inceleme-00016

Panasonic’in Avrupa’ya geri dönüşünü simgeleyen akıllı telefon Panasonic Eluga geçen şubatta Hamburg’da düzenlenen Panasonic Convention 2012’de tanıtılmıştı. Bunu MWC 2012’de tanıtılan Eluga Power izlemişti. Gelen haberler Panasonic Eluga’nın geçtiğimiz günlerde Almanya’da piyasaya çıktığını gösteriyor.

Panasonic Eluga’da 1 GHz’lik çift çekirdekli TI OMAP 4430 yongaset ve PowerVR SGX540 GPU bulunuyor. 4.3 inç, OLED qHD ekran barındıran bu cihazın arkasında 8 megapiksel kamera yer alırken, 8 GB’lık dahili belleğin varlığını da belirtmeden geçmeyelim. Cihaz piyasaya Android 2.3 Gingerbread ile sunuluyor, ancak Ice Cream Sandwich güncellemesi için çalışmalar yapılıyor. Eluga Power’da ise 5 inç HD LCD ekran, 1.5 GHz çift çekirdekli Qualcomm işlemci, Adreno 225 GPU gibi teknik özellikler bulunuyor. Her iki telefonun da su geçirmez kasası en önemli özelliği olarak dikkat çekiyor.

Panasonic Eluga’nın gümüş ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor, fiyatı 440 avro olarak belirlenmiş. Bu cihazla ilgili daha fazla ayrıntı isteyenler Panasonic Eluga ön inceleme yazımıza göz atabilir.

İlgili – Unwired View

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER