Eğlence

Panasonic dünyanın ilk 3D video kamerası SDT750’yi Türkiye’de satışa sunuyor – Galeri

img_2601Panasonic’in son tüketicilere yönelik üst sınıf kamerası HDC-TM700’ü birkaç ay önce incelemiş ve çok beğenmiştik. Panasonic’in aynı çizgiyi SDT750 3D HD video kamerada da koruduğunu düşünüyoruz.

Türkiye’de 3999 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla sunulması beklenen bu 3D Full HD video kamera AVCHD formatında 3D çekim yapabiliyor. 3D efekti kameranın önüne yerleştirilen 3D dönüştürücü bir lensle sağlanıyor. Bu lens takılı olmadığında ise Panasonic SDT750 bir HD video kamera olarak görev yapmaya devam ediyor. 3 inç’lik döndürülebilir LCD dokunmatik ekrana sahip olan bu 3D video kamera optik görüntü sabitleyici sistemine de sahip. 3D lensi takılıyken, yani 3D çekim yaparken yakınlaştırma işlemi yapamıyorsunuz, 3D lens takılı olmadığında ise 12x optik / 18x akıllı zum özelliklerini kullanmak mümkün. Panasonic SDT750 sadece 3D video çekimi yapabiliyor, kamerayla 3D fotoğraf çekimi ne yazık ki yapılamıyor.

Panasonic SDT750 ile ilgili ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

Galeri: Panasonic SDT750 3D HD video kamera
[nggallery id=428]

BASIN BÜLTENİ

Panasonic SDT750 Dünyanın ilk 3D video kamerası
Panasonic SDT750 3MOS sensör sistemine sahip bir HD video kamera. Onu farklı kılan ise AVCHD formatında 3D çekim yapabilme özelliği. 3D efekti kameranın ucuna yerleştirilen bir 3D dönüştürücü lens ile sağlanıyor. SDT750 3D lensi takılı olmadığında üstün bir HD video kamera olma özelliğini koruduğu gibi Panasonic’i alanında öncü konumuna taşıyan üstün dijital görüntüleme teknolojilerinin tümüne sahip olduğunu da gösteriyor: 35mm geniş açılı lens, 1080p progresif kayıt, yeni Optik Görüntü Sabitleyici sistem, 12x optik/18x akıllı zum, Akıllı Çözünürlük Teknolojisi, Rüzgar Sesi Giderici mikrofon, yüz hatırlama ve 3 inçlik LCD dokunmatik ekran.

Gelişmiş 3MOS
Panasonic, Full-HD 1920 x 1080, 50 aşamalı kaydı en kaliteli haliyle sunmak için dünya çapında popüler olan 3MOS Sistemini yeniledi. 3MOS Sensör, Leica Dicomar Lens ve Crystal Engine PRO’yu birleştiren yeni İleri 3MOS Sistemi, mükemmel şekilde geliştirilmiş crosstalk (görüntü çakışması) azaltma teknolojisine sahip. Sonuçlarsa gerçekten muhteşem. Parlaklığın fazla olduğu koşullarda kaydedilen görüntüler daha da fazla canlı ve ayrıntılı. Artık düşük aydınlatmada, canlı renklere ve minimum parazite sahip keskin ve net görüntüler yakalayabiliyorsunuz. Panasonic teknolojisinin Full HD görüntü kalitesinde mükemmeli ortaya nasıl çıkardığını keşfedin.

1080/50pKayıt
SDT750, interlace (geçmeli tarama) yöntemindeki görüntü verisinin iki katı veri kaydetmek için aşamalı kayıt yöntemini kullanır. Geçmeli tarama bütün bir ekran görüntüsü üretmek için iki görüntü gerektirirken, aşamalı yöntem bir tek görüntüyü bütün bir ekran görüntüsü olarak kaydeder. Ayrıca, SDT750’in 50 Aşamalı Kaydı, saniyede 50 görüntü üretir. Bu son derece yoğun görüntü bilgisi ince detaylar ve ipeksi akıcılıkta hareketler yaratır.

Panasonic SDT750 tavsiye edilen tüketici fiyatı 3.999 TL

İLGİLİ HABERLER