Teknoloji

Panasonic DMC-G2 yeni yazılımla birlikte 3D lens desteğine kavuşuyor

Teknoloji dünyasında geçen seneden beri üçüncü boyut çılgınlığı yaşanıyor. 3D destekli ürünler yavaş yavaş Türkiye pazarına da girmekte. Ancak bu ürünlerin şimdilik yüksek olan fiyatları tüketicileri 3D teknolojilerine yatırım yapmaktan biraz alıkoyuyor. Yine de, bu durumun zamanla iyiye doğru gideceğini tahmin ediyoruz. 3D konusunda iddialı olan şirketlerden biri olan Panasonic bir yandan 3D ürünlerini çıkarırken bir yandan da mevcut ürünlerini 3D teknolojisine uyumlu hâle getiriyor.

Panasonic geçtiğimiz haftalarda değiştirilebilir 3D lensi H-FT012’yi tanıtmıştı. Bu ince lens fotoğraf makinelerinin 3D fotoğraf çekmesi için ihtiyaç duyduğu tüm donanımı içinde barındırıyor. Kullanıcının tek yapması gereken bu lensi uyumlu bir dijital fotoğraf makinesine takmak. Yeni çıkan yazılım güncellemesiyle birlikte Panasonic DMC-G2 de bu lense uyumlu hâle geliyor.

Panasonic H-FT012 bu aydan itibaren yurtdışında 249.99$’dan satışa sunulurken, G2 sahiplerinin bu lensi kullanabilmeleri için cihazlarının yazılımını 1.1 sürümüne güncellemeleri gerekiyor.

İlgili – Panasonic

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER