Teknoloji

Panasonic Chargepad cihazlar yerine şarj aletleri için kablosuz şarj desteği sunuyor

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Panasonic Chargepad cihazlar yerine şarj aletleri için kablosuz şarj desteği sunuyorCihazları şarj etmek için endüktif sistemi ya da diğer teknolojileri kullanan sayısız kablosuz şarj çözümü geliştirilmiş durumda. Ancak Panasonic’in Chargepad adlı ürünü cihazlar yerine cihazların bataryalarını şarj eden bir çözüm olması açısından ilk olma niteliği taşıyor.

Chargepad başlangıçta cep telefonları ve diğer USB uyumlu cihazlar için gerekli enerjiyi sağlayan QE-PL101-W ve QE-PL201-W olmak üzere sadece iki şarj paketiyle uyumlu. Bununla birlikte taşıdığı Qi logosu bu cihazın Qi cihazlarıyla da uyumlu bir şekilde çalıştığı belirtiliyor. Panasonic Chargepad, Japonya’da 24 Haziran tarihinden itibaren, batarya kapasitesine göre değişecek şekilde 110$-130$ bandında piyasaya sunulacak.

İlgili – Panasonic

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl