Palm Pre ABD’de Sprint tarafından pazarlanacak, bu zaten telefonun lansmanında duyurulmuştu. Kanada’da da bu telefonu pazarlayacak şirket belirlendi: Bell Mobility.
Bell Mobility’den gelen açıklama, Palm Pre’yi 2009’un ikinci yarısında Kanada’da satışa sunacakları şekilde. Bell Mobility Kanada’nın en büyük 3G operatörlerinden bir tanesi. Zaten Palm’ın yayınladığı basın bülteninde de Bell Mobility’nin bu özelliğinin altı çiziliyor, ayrıca Palm Pre’nin özellikleri yeniden özetleniyor. Yazının devamındaki bağlantıda Bell Mobility’nin basın bültenini bulabilirsiniz.
İlgili – BusinessWire
Haberleri Kaçırma!
- Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve Top Stories'de bizi daha sık gör.
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.




