Teknoloji

Packard Bell 2011’de Türkiye piyasasına sunacağı dizüstü bilgisayar, netbook ve monitör bilgisayar modellerini tanıttı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

img_0921Packard Bell 2011 yılında Türkiye pazarına sunacağı dizüstü bilgisayar, netbook, tablet ve monitör bilgisayarları İstanbul’da düzenlediği bir basın toplantısında tanıttı. Bu toplantıda tanıtılan ve yakında Türkiye’de olacak Liberty Tab’in ön incelemesini daha önce size aktarmıştık. Şimdi diğer ürünlerle ilgili bilgileri sizlere paylaşalım.

2008 yılından itibaren Acer Group altında faaliyet göstermeye başlayan Packard Bell özellikle son iki yılda Türkiye’de hızlı büyüyen markalardan biri oldu. Bunda hem dizüstü bilgisayarların hem de monitör bilgisayarların rolü büyük. 2011’de piyasaya çıkacak modellerle birlikte Türkiye’de yüzde 30 büyüme hedefleniyor.

14 inç ekrana sahip olan EasyNote NX69 14 inç ekran, Core i5 işlemci ve 8 saate kadar çalışma ömrü sunan batarya süresi gibi özelliklerle haziran ayından itibaren 1199$+KDV fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa çıkacak. 10 inç ekran, 2 GB RAM, 500 GB sabit disk ve Windows 7 Starter işletim sistemi gibi özellikler barındıran DotSe3 netbook modeli de gelecek ay 379$+KDV’lik fiyatla piyasada olacak. Listede yer alan bir diğer dizüstü modeli olan Packard Bell EasyNote TSX66 modeli 15.6 inç ekran, Core i7 2630 işlemci, 8 GB RAM, 500 GB sabit disk, 2 GB bellekli NVIDIA GT540 grafik işlemci, Windows 7 işletim sistemiyle Haziran 2011’de 1349$+KDV’den satışta olacak.

Yeni sunulan Packard Bell Easynote S dizüstü bilgisayar serisi dijital yaşamınıza yeni bir tarz kazandırmak ve onu daha konforlu hâle getirmeyi amaçlıyor. 15.6 inç’lik EasyNote TS11 modeli 869$+KDV’lik fiyat etiketiyle geçen aydan beri satışta. Bir diğer model 15.6 inç model olan EasyNote TS44 ise bu ay içinde piyasaya çıkmış olacak. 14 inç ekranlı, Intel Core i3 işlemcili, beyaz renkli EasyNote NS44 modeli gelecek aydan itibaren 749$+KDV’lık fiyat etiketiyle satılacak. Dileyenler 200$+KDV daha ödeyerek Core i5 işlemcili versiyona da sahip olabilecek. Core i5 işlemcili, 17 inç ekranlı, beyaz renkli EasyNote LS44 ise 1099$+KDV’lik fiyat etiketiyle geçen aydan beri Türkiye’de satışta.

Monitör bilgisayar tarafına baktığımızda ise oneTwo ve oneTwo S modellerini görüyoruz. 21.5 ve 23 inç’lik ekran büyüklükleriyle gelen oneTwo serisi 2009’dan beri piyasada, oneTwo S ile birlikte 20 inç’lik yeni bir model listeye eklenmiş oluyor. Çok kolay bir kuruluma sahip olan oneTwo S ile birlikte TouchMemo adlı el yazısıyla not alma, TouchBrowser adlı  internet tarayıcısı, TouchMusic adlı müzik oynatıcı, TouchPhoto adlı fotoğraf albümü yazılımı ve TouchVideo adlı video görüntüleme yazılımları yüklü geliyor. Dahili 2 megapiksel HD web kamerası barındıran oneTwo S’te TouchCam adı verilen yazılımla fotoğraf ve videolara web kamera efektleri de eklemek mümkün. Packard Bell oneTwo S serisinin 2011 içinde Türkiye’de piyasaya sunulması bekleniyor, fiyatı ise henüz belli değil.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm modellere ait fotoğrafları aşağıdaki galerilerde bulabilirsiniz.

Galeri: Packard Bell EasyNote TX69
[nggallery id=575]

Galeri: Packard Bell EasyNote NX69
[nggallery id=576]

Galeri: Packard Bell Easy Note TSX66
[nggallery id=577]

Galeri: Packard Bell EasyNote TS44
[nggallery id=578]

Galeri: Packard Bell EasyNote LS11
[nggallery id=579]

Galeri: Packard Bell DotSe
[nggallery id=581]

Galeri: Packard Bell oneTwo S
[nggallery id=582]

Galeri: Packard Bell oneTwo
[nggallery id=583]

BASIN BÜLTENİ

PACKARD BELL’DEN YEPYENİ ÜRÜNLER

1926 yılından beri tüketicileri teknoloji ile buluşturan ve 2008 yılından itibaren Acer Group bünyesinde bulunan Packard Bell, notebooklardan netbooklara, All in one masaüstü çözümlerinden tabletlere yepyeni ürünler sunuyor
Packard Bell, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Giuseppe Mastandrea ve Ürün Pazarlama Başkanı Pascal Guyon’nın katılımıyla, 2011 içerisinde Türkiye’de satışa sunulacak yeni ürünlerinin lansmanını yaptı. Gelişmiş teknolojiyi dikkat çekici tasarımlarla buluşturan Packard Bell; notebooklardan netbooklara, tabletlerden masaüstü bilgisayarlara kadar farklı ihtiyaçları olan tüketiciler için teknolojik çözümler üretiyor.

Nisan 2008’da, Acer Group’un markayı devralmasının ardından, Acer çoklu marka stratejisinin sonucu olarak Packard Bell’i bütünüyle yeniledi. Packard Bell markalı ürünler, günümüz yaşam tarzının beklentilerini karşılayan teknolojisi ve trendlere uygun tasarımlarıyla emin adımlarla ilerliyor. Kullanıcıların Packard Bell’in en önemli odak noktaları olan tasarım, kullanım kolaylığı, dijital ve sosyal yaşamda eğlence unsurlarını markayla özdeşleştirmesi için PB koleksiyonları en ince ayrıntısına kadar büyük bir özenle tasarlanıyor.

Acer Group bünyesine katılmasını takip eden iki yıl içinde satışa sunulan bilgisayar sayısı ikiye katlanan Packard Bell, 2010 yılında dört milyondan fazla bilgisayar sevkiyatı yaptı. Bu rakamın yaklaşık üç milyonu dizüstü bilgisayar ile mini dizüstü bilgisayarların (netbook) oluşturması markanın mobilite alanındaki gücünü doğruladı. Markanın son birkaç yıl içinde büyüdüğünü gösteren bir diğer işaret de ulaştığı coğrafi alanın genişlemesi. Birkaç yıl önce Ukrayna, Rusya, Polonya ve benzeri ülkelerde uygulanmaya başlanan iş büyütme planları sayesinde Packard Bell şu an 40’tan fazla ülkeye  yayılmış durumdadır.

Packard Bell kısa sürede markanın piyasaya sunulduğu büyük pazarlardan biri olan All in one pazarında önemli bir yer edindi ve bu Packard Bell OneTwo serisinin olağanüstü bir başarı olduğunu doğruladı.”Ocak 2011’de sahip olduğumuz %22’lik pazar payıyla 3. en büyük AIO markasıydık” diyen Packard Bell EMEA Marka Müdürü Luca Rossi sözlerine şöyle devam ediyor: “Bu sürekli gelişimin ve Packard Bell’in kaydettiği cesaret verici sonuçların bir örneğidir”.

Packard Bell son 2 yılda Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji markalarından biri oldu. Bu başarı, ülkemizin genç ve dinamik nüfusunun teknolojisiyle olduğu kadar tasarımlarıyla da dikkat çeken Packard Bell markalı ürünlerin mobilite çözümlerini tercih etmesinden kaynaklanıyor. Türkiye’deki satış rakamı 2008 yılından 2010 yılına %500’e yakın büyüme gösteren Packard Bell,  renkli ve tasarımlarıyla dikkat çeken ürünlerine olan talep ve uygun fiyat politikasıyla kısa sürede Türkiye pazarında %7-8’lik bir pazar payına sahip oldu. Packard Bell 2011 yılında Türkiye’de %30 büyüme hedefliyor. Herkesin farklılaşmak istediği bu zamanda,  kişisel ve yaşam stilini yansıtan ürünlere olan talebin gitgide artması , Packard Bell’in gelecekte de bu sektörde önemli bir rol oynayacağının göstergesi.

Önümüzdeki günlerde bilgisayar pazarının dokunmatik ürünlere daha da fazla yönleneceği öngörülüyor.  Packard Bell, pazara sunduğu kırmızı renkli, Android’li Liberty Tab tablet ve One-Two  S (AIO) hepsibir arada masaüstü bilgisayar gibi yenlikçi ürünleriyle, bu alanda pazar liderliğine oynayacak.

PACKARD BELL’IN YENİ ÜRÜNLERİ

“Sosyal medya”kısayol tuşuyla sosyal medya hesaplarına hızlı erişim!
Packard Bell’in tüm ürünlerinde kullanımı kolaylaştıran tek tuş fonksiyon tuşları bulunuyor. Simgelerle gösterilen tek-tık kısayol tuşları sayesinde basit bir dokunuşla sık kullanılan uygulama ve fonksiyonlara erişmek mümkün. Tek bir düğmeye dokunarak aynı anda en popüler sosyal ağ sitelerine bağlanmanızı sağlayan Packard Bell sosyal ağ uygulaması sayesinde hızlıca Facebook’taki arkadaşlarınızla iletişime geçin, YouTube?’da video izleyin ve paylaşın ve fotoğraf koleksiyonunuzu Flickr’a yükleyin. Oynatma, durdurma, ses açma veya kısma ve daha birçok fonksiyon artık hiç olmadığı kadar kolay. MyBackup tuşu dosyalarınızı ne zaman ve nereye yedeklemek istediğinizi ayarlamanıza yardım ediyor.

Dünyanın en ince 14″ ekranına sahip, 8 saat pil ömürlü Easynote NX notebook Haziran’da Türkiye’de
Packard Bell, müşterilerin artan ihtiyaçlarını ve stil sahibi mobilite beklentilerini karşılamak için Packard Bell EasyNote X serisinin yeni modellerini duyurdu. Tasarımı ön plana çıkan, alışılmışın dışında ve muhteşem bilgisayarlardan oluşan Packard Bell EasyNote X serisinin 14 inç’lik EasyNote NX ve 15,6 inç’lik EasyNote TX olmak üzere iki farklı modeli vardır. Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulacak yeni Packard Bell EasyNote NX’in nefes kesici fırçalanmış alüminyum tasarımı klas kişiliğini yansıtıyor. Ama asıl sürpriz içinde gizli. Sadece 2,2 kg ağırlığında ve mükemmel boyutlara sahip olan kompakt tasarımlı Packard Bell EasyNote NX olağanüstü mobilite ve maksimum rahatlık garantisi veriyor.Bütünüyle alüminyum avuç yaslama alanının yanı sıra, zarif dokunmatik farenin %30’a kadar daha geniş ve yumuşak hatlara sahip olan işaretleme alanı göze çarpmaktadır. 3B eğimli kenarları ve çiklet klavye tam ergonomik ve kusursuz bir tasarım sunuyor. Fn tuşlarında ikonlarla gösterilen tek-tık fonksiyon tuşları ilgili multimedya fonksiyonlarına anında erişim olanağı sağlıyor.HD ekran ve Dolby® Home Theater özellikli mükemmel hoparlörler, multimedya optik sürücüsü ile birleşerek en iyi görüntü ve ses deneyimini sunuyor. HDMI® çıkış portu Tam HD filmlerin keyfini doyasıya yaşamanızı sağlarken tam sürüm Adobe® Photoshop® Elements 9 yazılımıyla fotoğraf düzenlemek ve paylaşmak artık çocuk oyuncağı. 2 standart USB portunun yanı sıra sahip olduğu USB 3.0 portu ile 750 GB’ye kadar sabit diske medya aktarımı ve paylaşımı 10 kat daha hızlı.

Packard Bell EasyNote NX ailesinden  i5 işlemcili, 14 inch ekranlı ve 8 saat pil ömürlü NX69 modeli, Türkiye’de Haziran ayından itibaren 1199$+KDV fiyatıyla satışa sunulacaktır.

LED ekranli, ilk 500Gb’lı netbook serisi DotS ile özgürlük zirvede!
2009 yılından bu yana, Packard Bell 10,1 inç’lik sevimli bir cihaz olan dot s’in başarısıyla mini dizüstü bilgisayar piyasasındaki iddiasını ortaya koydu. Packard Bell’in yeni dot s koleksiyonu benzersiz doğuştan şık stili ve gösterişli renkleriyle hemen dikkat çekiyor. Packard Bell dot s standart klavyenin %93’ü büyüklüğündeki geniş klavyesiyle kolay yazma olanağı sunuyor ve bilinen çoklu komut özelliklerine sahip dokunmatik faresi sadece iki parmakla gezinti için mükemmel.

Yeni Packard Bell dot s kullanıcısını tamamen özgür kılmak için tasarlanmıştır. Son derece ince ve hafif (yaklaşık 1 inç ve 1,2 kilo ağırlığında) olan bu bilgisayar standart bir dergiden (yaklaşık 25 x 18 cm) bile daha küçüktür.Tek şarjda 8 saate kadar batarya ömrü sizi kablolardan kurtarıyor.

Packard Bell dot s ailesinden DotSE3/10″/N570/2gb/500gb/W7S konfigürasyonlu DotSe3 modeli Türkiye’de Haziran ayından itibaren 379$+KDV  fiyatıyla satışa sunulacaktır.

Android 3.0 Honeycomb işlemcili kırmızı renkli tablet çok yakında Türkiye’de:  Liberty Tab
Bütün ailenin eğlence, oyun, multimedya ve bilgi işlem ihtiyacını karşılamak için tasarlanan yeni Packard Bell Liberty Tab 10inç’lik bir tablet bilgisayardır. Packard Bell Liberty Tab’de ilk göze çarpan şey saf zarafet hissi veren olağanüstü çizgisidir. Kiraz Kırmızısı ve İnci Beyazı. Düşüncelerinizi en iyi yansıtan rengi seçin ve kendinizi ifade edin.

Android platformunun tablet bilgisayarlar için optimize edilmiş yeni versiyonu Google Android 3.0 “Honeycomb” işletim sistemi ile donatılan Packard Bell Liberty Tab her türlü gezinti ve dokunmatik deneyimi olağanüstü bir keyfe dönüştürüyor.İçinizdeki içerik arsuzını doyurmak için yeni Packard Bell Liberty Tab ile Android Market’e ulaşabilir ve bu açık dijital dünyada, gelişen sosyal ağda herkesin katkıda bulunabileceği veya yeni uygulamalar ekleyebileceği yüzlerce uygulama arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Packard Bell Liberty Tab dâhili sensörleri ile yüksek hassasiyette oyun keyfi ve optimize HD görüntü için tasarlanan NVIDIA® Tegra 2 işlemcisiyle olağanüstü güzellikte canlı görüntüler sunuyor.
Packard Bell Liberty Tab’in 10 saate kadar pil ömrü sizi asla yarı yolda bırakmaz.
İçeriğinizi büyük ekranda paylaşmak istiyorsanız tek yapmanız gereken HDMI? çıkışı ile Packard Bell Liberty Tab’i televizyona bağlamak. Özel bir video adaptörüne gerek yoktur.
Yeni Packard Bell Liberty Tab 2011 yılı içerisinde Türkiye’de satışa sunulacaktır. Fiyatı henüz belli değildir.

Dokunmatik ekranlı, full HD çözünürlüğe sahip, kasasız masaüstü bilgisayarı : Packard bell’in  20 inçlik yeni “Hepsi Bir Arada ” serisi OneTwo S çok yakında Türkiye’de
Hepsi bir arada ürünler masaüstü piyasasında büyük rağbet görüyor.Packard Bell 2009’dan bu yana 21,5 ve 23 inç formatlarındaki büyük rağbet gören oneTwo serisi ile hepsi bir arada alanında önemli bir rol oynamaktadır. Packard Bell şimdi bu başarılı serisini 20 inç formatındaki yepyeni ve eşsiz Packard Bell oneTwo S ile genişletiyor. Tıpkı bütün seri gibi şık ve pratik olan ailenin bu yeni üyesi modern dijital yaşama ayak uyduruyor ve her odaya çok yakışıyor. Ultra ince ve modern tasarımıyla çok az yer kaplıyor.

Çok sayıda özelliğe sahip kişiselleştirilmiş dokunmatik portal, medya içeriklerine ve sosyal ağlara kolay erişim sunarak eğlencenin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Parlak siyah, mat beyaz, krom ve gümüş rengi kasasıyla her türlü dekorla kolayca uyum sağlıyor. Krom renkli arka stand en iyi görüş açısını elde etmek için tek elle ayarlanabiliyor. Tek bir güç kablosuyla bu yeni Packard Bell oneTwo S?nin kurulumu kesinlikle çok kolay. Kişiselleştirme Packard Bell’in en önemli özelliğidir. Packard Bell Dokunmatik Portal kişiselleştirilmiş medya ve pratik sosyal ağ kullanımı için özelleştirilebilir.

TouchMemo ile el yazınızla not alabilir, notunuzu masaüstünüzde görüntüleyebilir ve alarmı kurabilirsiniz. Bilgisayardan PB Dokunmatik Portala uygulama ekleyebilir ve renkli simgeleri veya sıkça kullandığınız uygulamaları hızlı bir şekilde başlatmak için bunların konumunu tercihlerinize göre ayarlayabilirsiniz.TouchBrowser internette kolay ve hızlı bir şekilde sörf yapmanızı sağlıyor. Sadece sürükleyip bırakarak My favorite sitelerinizi klasörler şeklinde organize edebilir, birden fazla web sayfasını karşılaştırmak için dokunarak açabilirsiniz. Journal Clipboard ile web sayfası güncellemelerine kolayca erişebilirsiniz. TouchMusic ile MP3 koleksiyonunuzu organize edip şarkılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. En sevdiğinizi şarkıyı hemen dinlemek için My music library, Recently played songs veya New imported albums’e göz atın.TouchPhoto ile oneTwo S’deki (veya Facebook ve Flickr’daki) fotoğraflarınızı yönetebilir ve arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.TouchVideo ile My video library’deki videolarınıza göz atabilir ve anında YouTube’da paylaşabilirsiniz. Ayrıca doğrudan erişim sayesinde YouTube’da en çok izlenen videoları ve en yeni filmlerin fragmanlarını izleyebilirsiniz. TouchCam ile fotoğraflarınıza ve videolarınıza kendi web kamera efektlerinizi ekleyin. Dâhili 2,0 MP HD web kamera ile yüksek kaliteli HD görüntüler kaydedebilirsiniz.

Packard Bell oneTwo S?de en hızlı evrensel medya dönüştürücüsü “Cyberlink? MediaEspresso 6” bulunmaktadır. MediaEspresso, hepsi bir arada cihazınızın video kitaplığındaki her türlü video dosyasını akıllı telefonlar dâhil olmak üzere bütün mobil cihazlarınıza kolayca aktarmanızı sağlar ve mükemmel görüntü kalitesi elde edecek şekilde dönüştürür.

20 inç HD ekran, canlı HD görüntüler sunuyor. İsteğe bağlı TV alıcısı, THX® TruStudio PC?’nin gerçek stüdyo sesi ile tıpkı dijital TV gibi sınırsız zengin bir deneyim sunuyor.

Packard Bell oneTwo S serisi Türkiye’de 2011 yılı içerisinde satışa sunulacaktır. Fiyatı henüz belli değildir.

15,6 inç tasarım ile günlük bilgisayar kullanımı için ideal olan Yeni Packard Bell EasyNote TSX de Haziran ayında Türkiye’de
Packard Bell yeni Packard Bell EasyNote TSX’i duyuruyor. 15,6 inçlik bu olağanüstü dizüstü bilgisayar stil ve farklılık arayan kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefleyen yeni bir stil seçeneğiyle Packard Bell EasyNote TS serisini güçlendiriyor.Gerek rengi gerekse deseniyle Packard Bell EasyNote TS serisindeki diğer modellerden ayrılan Packard Bell EasyNote TSX gerçekten dikkat çekiyor. Packard Bell EasyNote TSX, EasyNote S serisinin şık yüzey dokusuna ve oval kenarlı tasarımına sahip. Şık ve bir o kadar orijinal Bakır kahverengi, zarif dalga deseni ile zenginleştirilerek bütünüyle ayrıcalık hissi sunuyor.
Maksimum okunabilirlik sağlamak için tasarlanan siyah tuşlar çiklet klavyenin gümüş tabanı ve bakır kahverengi avuç yaslama alanı ile enfes bir kontrast oluşturuyor. Bu mükemmel tabloyu tamamlayan kusursuz çoklu komut özellikli dokunmatik fare kullanıcıların rahat yazmalarını ve parmak ucuyla zum, döndürme, navigasyon ve gezinme işlemlerini kolayca yapmalarını sağlıyor

Packard Bell EasyNote TSX serisinden Easynote TSX66 Haziran 2011’de 1349$+ KDV fiyatıyla Türkiye’de satışa sunulacaktır. (Konfigürasyon: 15,6″kahve/i7-2630/8/500/GT540-2gb/w7P/BT)

Yeni Packard Bell Easynote S notebook serisi geliyor!
Yepyeni Packard Bell EasyNote TS ile dijital yaşamınız hem yeni bir tarz kazanıyor hem de daha konforlu hale geliyor. Zorlu isteklerde bulunan kullanıcılar için tasarlanan bu seri, elektronik cihazların modern aksesuarlar haline geldiği son trendlere mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.Farklı renk seçenekleri olan 15,6 inç geniş ekran Packard Bell Easynote TS tarzdan kesinlikle ödün vermeden günlük bilgisayar kullanımı için idealdir.

Packard Bell EasyNote TS serisinden TS11, 869 $ + KDV’den başlayan fiyatlarla Nisan ayından beri Türkiye’de satıştadır. TS44, 849 $+ KDV’den başlayan fiyatlarla Mayıs ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacaktır.

Packard Bell EasyNote NS serisinden i3 işlemcili, 14 inch ekranlı, beyaz EASYNOTE NS44 modeli 749$ + KDV fiyatıyla; i5 işlemcili, 14 inch ekranlı, beyaz EASYNOTE NS44 modeli ise 949$+KDV fiyatıyla Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulacaktır.

Packard Bell EasyNote LS serisinden İ5 işlemcili,17 inch ekranlı, beyaz EASYNOTE_LS44 modeli 1099$+KDV fiyatıyla Türkiye’de Nisan ayından itibaren satıştadır.

PACKARD BELL’DEN YEPYENİ ÜRÜNLER

1926 yılından beri tüketicileri teknoloji ile buluşturan ve 2008 yılından itibaren Acer Group bünyesinde bulunan Packard Bell, notebooklardan netbooklara, All in one masaüstü çözümlerinden tabletlere yepyeni ürünler sunuyor
Packard Bell, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Giuseppe Mastandrea ve Ürün Pazarlama Başkanı Pascal Guyon’nın katılımıyla, 2011 içerisinde Türkiye’de satışa sunulacak yeni ürünlerinin lansmanını yaptı. Gelişmiş teknolojiyi dikkat çekici tasarımlarla buluşturan Packard Bell; notebooklardan netbooklara, tabletlerden masaüstü bilgisayarlara kadar farklı ihtiyaçları olan tüketiciler için teknolojik çözümler üretiyor.

Nisan 2008’da, Acer Group’un markayı devralmasının ardından, Acer çoklu marka stratejisinin sonucu olarak Packard Bell’i bütünüyle yeniledi. Packard Bell markalı ürünler, günümüz yaşam tarzının beklentilerini karşılayan teknolojisi ve trendlere uygun tasarımlarıyla emin adımlarla ilerliyor. Kullanıcıların Packard Bell’in en önemli odak noktaları olan tasarım, kullanım kolaylığı, dijital ve sosyal yaşamda eğlence unsurlarını markayla özdeşleştirmesi için PB koleksiyonları en ince ayrıntısına kadar büyük bir özenle tasarlanıyor.

Acer Group bünyesine katılmasını takip eden iki yıl içinde satışa sunulan bilgisayar sayısı ikiye katlanan Packard Bell, 2010 yılında dört milyondan fazla bilgisayar sevkiyatı yaptı. Bu rakamın yaklaşık üç milyonu dizüstü bilgisayar ile mini dizüstü bilgisayarların (netbook) oluşturması markanın mobilite alanındaki gücünü doğruladı. Markanın son birkaç yıl içinde büyüdüğünü gösteren bir diğer işaret de ulaştığı coğrafi alanın genişlemesi. Birkaç yıl önce Ukrayna, Rusya, Polonya ve benzeri ülkelerde uygulanmaya başlanan iş büyütme planları sayesinde Packard Bell şu an 40’tan fazla ülkeye  yayılmış durumdadır.

Packard Bell kısa sürede markanın piyasaya sunulduğu büyük pazarlardan biri olan All in one pazarında önemli bir yer edindi ve bu Packard Bell OneTwo serisinin olağanüstü bir başarı olduğunu doğruladı.”Ocak 2011’de sahip olduğumuz %22’lik pazar payıyla 3. en büyük AIO markasıydık” diyen Packard Bell EMEA Marka Müdürü Luca Rossi sözlerine şöyle devam ediyor: “Bu sürekli gelişimin ve Packard Bell’in kaydettiği cesaret verici sonuçların bir örneğidir”.

Packard Bell son 2 yılda Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji markalarından biri oldu. Bu başarı, ülkemizin genç ve dinamik nüfusunun teknolojisiyle olduğu kadar tasarımlarıyla da dikkat çeken Packard Bell markalı ürünlerin mobilite çözümlerini tercih etmesinden kaynaklanıyor. Türkiye’deki satış rakamı 2008 yılından 2010 yılına %500’e yakın büyüme gösteren Packard Bell,  renkli ve tasarımlarıyla dikkat çeken ürünlerine olan talep ve uygun fiyat politikasıyla kısa sürede Türkiye pazarında %7-8’lik bir pazar payına sahip oldu. Packard Bell 2011 yılında Türkiye’de %30 büyüme hedefliyor. Herkesin farklılaşmak istediği bu zamanda,  kişisel ve yaşam stilini yansıtan ürünlere olan talebin gitgide artması , Packard Bell’in gelecekte de bu sektörde önemli bir rol oynayacağının göstergesi.

Önümüzdeki günlerde bilgisayar pazarının dokunmatik ürünlere daha da fazla yönleneceği öngörülüyor.  Packard Bell, pazara sunduğu kırmızı renkli, Android’li Liberty Tab tablet ve One-Two  S (AIO) hepsibir arada masaüstü bilgisayar gibi yenlikçi ürünleriyle, bu alanda pazar liderliğine oynayacak.

PACKARD BELL’IN YENİ ÜRÜNLERİ
“Sosyal medya”kısayol tuşuyla sosyal medya hesaplarına hızlı erişim!

Packard Bell’in tüm ürünlerinde kullanımı kolaylaştıran tek tuş fonksiyon tuşları bulunuyor. Simgelerle gösterilen tek-tık kısayol tuşları sayesinde basit bir dokunuşla sık kullanılan uygulama ve fonksiyonlara erişmek mümkün. Tek bir düğmeye dokunarak aynı anda en popüler sosyal ağ sitelerine bağlanmanızı sağlayan Packard Bell sosyal ağ uygulaması sayesinde hızlıca Facebook’taki arkadaşlarınızla iletişime geçin, YouTube?’da video izleyin ve paylaşın ve fotoğraf koleksiyonunuzu Flickr’a yükleyin. Oynatma, durdurma, ses açma veya kısma ve daha birçok fonksiyon artık hiç olmadığı kadar kolay. MyBackup tuşu dosyalarınızı ne zaman ve nereye yedeklemek istediğinizi ayarlamanıza yardım ediyor.

Dünyanın en ince 14” ekranına sahip, 8 saat pil ömürlü Easynote NX notebook Haziran’da Türkiye’de

Packard Bell, müşterilerin artan ihtiyaçlarını ve stil sahibi mobilite beklentilerini karşılamak için Packard Bell EasyNote X serisinin yeni modellerini duyurdu. Tasarımı ön plana çıkan, alışılmışın dışında ve muhteşem bilgisayarlardan oluşan Packard Bell EasyNote X serisinin 14 inç’lik EasyNote NX ve 15,6 inç’lik EasyNote TX olmak üzere iki farklı modeli vardır. Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulacak yeni Packard Bell EasyNote NX’in nefes kesici fırçalanmış alüminyum tasarımı klas kişiliğini yansıtıyor. Ama asıl sürpriz içinde gizli. Sadece 2,2 kg ağırlığında ve mükemmel boyutlara sahip olan kompakt tasarımlı Packard Bell EasyNote NX olağanüstü mobilite ve maksimum rahatlık garantisi veriyor.Bütünüyle alüminyum avuç yaslama alanının yanı sıra, zarif dokunmatik farenin %30’a kadar daha geniş ve yumuşak hatlara sahip olan işaretleme alanı göze çarpmaktadır. 3B eğimli kenarları ve çiklet klavye tam ergonomik ve kusursuz bir tasarım sunuyor. Fn tuşlarında ikonlarla gösterilen tek-tık fonksiyon tuşları ilgili multimedya fonksiyonlarına anında erişim olanağı sağlıyor.HD ekran ve Dolby® Home Theater özellikli mükemmel hoparlörler, multimedya optik sürücüsü ile birleşerek en iyi görüntü ve ses deneyimini sunuyor. HDMI® çıkış portu Tam HD filmlerin keyfini doyasıya yaşamanızı sağlarken tam sürüm Adobe® Photoshop® Elements 9 yazılımıyla fotoğraf düzenlemek ve paylaşmak artık çocuk oyuncağı. 2 standart USB portunun yanı sıra sahip olduğu USB 3.0 portu ile 750 GB’ye kadar sabit diske medya aktarımı ve paylaşımı 10 kat daha hızlı.

Packard Bell EasyNote NX ailesinden  i5 işlemcili, 14 inch ekranlı ve 8 saat pil ömürlü NX69 modeli, Türkiye’de Haziran ayından itibaren 1199$+KDV fiyatıyla satışa sunulacaktır.

LED ekranli, ilk 500Gb’lı netbook serisi DotS ile özgürlük zirvede!

2009 yılından bu yana, Packard Bell 10,1 inç’lik sevimli bir cihaz olan dot s’in başarısıyla mini dizüstü bilgisayar piyasasındaki iddiasını ortaya koydu. Packard Bell’in yeni dot s koleksiyonu benzersiz doğuştan şık stili ve gösterişli renkleriyle hemen dikkat çekiyor. Packard Bell dot s standart klavyenin %93’ü büyüklüğündeki geniş klavyesiyle kolay yazma olanağı sunuyor ve bilinen çoklu komut özelliklerine sahip dokunmatik faresi sadece iki parmakla gezinti için mükemmel.

Yeni Packard Bell dot s kullanıcısını tamamen özgür kılmak için tasarlanmıştır. Son derece ince ve hafif (yaklaşık 1 inç ve 1,2 kilo ağırlığında) olan bu bilgisayar standart bir dergiden (yaklaşık 25 x 18 cm) bile daha küçüktür.Tek şarjda 8 saate kadar batarya ömrü sizi kablolardan kurtarıyor.

Packard Bell dot s ailesinden DotSE3/10″/N570/2gb/500gb/W7S konfigürasyonlu DotSe3 modeli Türkiye’de Haziran ayından itibaren 379$+KDV  fiyatıyla satışa sunulacaktır.

Android 3.0 Honeycomb işlemcili kırmızı renkli tablet çok yakında Türkiye’de:  Liberty Tab

Bütün ailenin eğlence, oyun, multimedya ve bilgi işlem ihtiyacını karşılamak için tasarlanan yeni Packard Bell Liberty Tab 10inç’lik bir tablet bilgisayardır. Packard Bell Liberty Tab’de ilk göze çarpan şey saf zarafet hissi veren olağanüstü çizgisidir. Kiraz Kırmızısı ve İnci Beyazı. Düşüncelerinizi en iyi yansıtan rengi seçin ve kendinizi ifade edin.
Android platformunun tablet bilgisayarlar için optimize edilmiş yeni versiyonu Google Android 3.0 “Honeycomb” işletim sistemi ile donatılan Packard Bell Liberty Tab her türlü gezinti ve dokunmatik deneyimi olağanüstü bir keyfe dönüştürüyor.İçinizdeki içerik arsuzını doyurmak için yeni Packard Bell Liberty Tab ile Android Market’e ulaşabilir ve bu açık dijital dünyada, gelişen sosyal ağda herkesin katkıda bulunabileceği veya yeni uygulamalar ekleyebileceği yüzlerce uygulama arasından istediğinizi seçebilirsiniz.
Packard Bell Liberty Tab dâhili sensörleri ile yüksek hassasiyette oyun keyfi ve optimize HD görüntü için tasarlanan NVIDIA® Tegra 2 işlemcisiyle olağanüstü güzellikte canlı görüntüler sunuyor.
Packard Bell Liberty Tab’in 10 saate kadar pil ömrü sizi asla yarı yolda bırakmaz.
İçeriğinizi büyük ekranda paylaşmak istiyorsanız tek yapmanız gereken HDMI? çıkışı ile Packard Bell Liberty Tab’i televizyona bağlamak. Özel bir video adaptörüne gerek yoktur.
Yeni Packard Bell Liberty Tab 2011 yılı içerisinde Türkiye’de satışa sunulacaktır. Fiyatı henüz belli değildir.

Dokunmatik ekranlı, full HD çözünürlüğe sahip, kasasız masaüstü bilgisayarı : Packard bell’in  20 inçlik yeni “Hepsi Bir Arada ” serisi OneTwo S çok yakında Türkiye’de
Hepsi bir arada ürünler masaüstü piyasasında büyük rağbet görüyor.Packard Bell 2009’dan bu yana 21,5 ve 23 inç formatlarındaki büyük rağbet gören oneTwo serisi ile hepsi bir arada alanında önemli bir rol oynamaktadır. Packard Bell şimdi bu başarılı serisini 20 inç formatındaki yepyeni ve eşsiz Packard Bell oneTwo S ile genişletiyor. Tıpkı bütün seri gibi şık ve pratik olan ailenin bu yeni üyesi modern dijital yaşama ayak uyduruyor ve her odaya çok yakışıyor. Ultra ince ve modern tasarımıyla çok az yer kaplıyor.  Çok sayıda özelliğe

sahip kişiselleştirilmiş dokunmatik portal, medya içeriklerine ve sosyal ağlara kolay erişim sunarak eğlencenin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Parlak siyah, mat beyaz, krom ve gümüş rengi kasasıyla her türlü dekorla kolayca uyum sağlıyor. Krom renkli arka stand en iyi görüş açısını elde etmek için tek elle ayarlanabiliyor. Tek bir güç kablosuyla bu yeni Packard Bell oneTwo S?nin kurulumu kesinlikle çok kolay. Kişiselleştirme Packard Bell’in en önemli özelliğidir. Packard Bell Dokunmatik Portal kişiselleştirilmiş medya ve pratik sosyal ağ kullanımı için özelleştirilebilir.

TouchMemo ile el yazınızla not alabilir, notunuzu masaüstünüzde görüntüleyebilir ve alarmı kurabilirsiniz. Bilgisayardan PB Dokunmatik Portala uygulama ekleyebilir ve renkli simgeleri veya sıkça kullandığınız uygulamaları hızlı bir şekilde başlatmak için bunların konumunu tercihlerinize göre ayarlayabilirsiniz.TouchBrowser internette kolay ve hızlı bir şekilde sörf yapmanızı sağlıyor. Sadece sürükleyip bırakarak My favorite sitelerinizi klasörler şeklinde organize edebilir, birden fazla web sayfasını karşılaştırmak için dokunarak açabilirsiniz. Journal Clipboard ile web sayfası güncellemelerine kolayca erişebilirsiniz. TouchMusic ile MP3 koleksiyonunuzu organize edip şarkılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. En sevdiğinizi şarkıyı hemen dinlemek için My music library, Recently played songs veya New imported albums’e göz atın.TouchPhoto ile oneTwo S’deki (veya Facebook ve Flickr’daki) fotoğraflarınızı yönetebilir ve arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.TouchVideo ile My video library’deki videolarınıza göz atabilir ve anında YouTube’da paylaşabilirsiniz. Ayrıca doğrudan erişim sayesinde YouTube’da en çok izlenen videoları ve en yeni filmlerin fragmanlarını izleyebilirsiniz. TouchCam ile fotoğraflarınıza ve videolarınıza kendi web kamera efektlerinizi ekleyin. Dâhili 2,0 MP HD web kamera ile yüksek kaliteli HD görüntüler kaydedebilirsiniz.

Packard Bell oneTwo S?de en hızlı evrensel medya dönüştürücüsü “Cyberlink? MediaEspresso 6” bulunmaktadır. MediaEspresso, hepsi bir arada cihazınızın video kitaplığındaki her türlü video dosyasını akıllı telefonlar dâhil olmak üzere bütün mobil cihazlarınıza kolayca aktarmanızı sağlar ve mükemmel görüntü kalitesi elde edecek şekilde dönüştürür.

20 inç HD ekran, canlı HD görüntüler sunuyor. İsteğe bağlı TV alıcısı, THX® TruStudio PC?’nin gerçek stüdyo sesi ile tıpkı dijital TV gibi sınırsız zengin bir deneyim sunuyor.

Packard Bell oneTwo S serisi Türkiye’de 2011 yılı içerisinde satışa sunulacaktır. Fiyatı henüz belli değildir.

15,6 inç tasarım ile günlük bilgisayar kullanımı için ideal olan Yeni Packard Bell EasyNote TSX de Haziran ayında Türkiye’de

Packard Bell yeni Packard Bell EasyNote TSX’i duyuruyor. 15,6 inçlik bu olağanüstü dizüstü bilgisayar stil ve farklılık arayan kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefleyen yeni bir stil seçeneğiyle Packard Bell EasyNote TS serisini güçlendiriyor.Gerek rengi gerekse deseniyle Packard Bell EasyNote TS serisindeki diğer modellerden ayrılan Packard Bell EasyNote TSX gerçekten dikkat çekiyor. Packard Bell EasyNote TSX, EasyNote S serisinin şık yüzey dokusuna ve oval kenarlı tasarımına sahip. Şık ve bir o kadar orijinal Bakır kahverengi, zarif dalga deseni ile zenginleştirilerek bütünüyle ayrıcalık hissi sunuyor.
Maksimum okunabilirlik sağlamak için tasarlanan siyah tuşlar çiklet klavyenin gümüş tabanı ve bakır kahverengi avuç yaslama alanı ile enfes bir kontrast oluşturuyor. Bu mükemmel tabloyu tamamlayan kusursuz çoklu komut özellikli dokunmatik fare kullanıcıların rahat yazmalarını ve parmak ucuyla zum, döndürme, navigasyon ve gezinme işlemlerini kolayca yapmalarını sağlıyor

Packard Bell EasyNote TSX serisinden Easynote TSX66 Haziran 2011’de 1349$+ KDV fiyatıyla Türkiye’de satışa sunulacaktır. (Konfigürasyon: 15,6″kahve/i7-2630/8/500/GT540-2gb/w7P/BT)

Yeni Packard Bell Easynote S notebook serisi geliyor!

Yepyeni Packard Bell EasyNote TS ile dijital yaşamınız hem yeni bir tarz kazanıyor hem de daha konforlu hale geliyor. Zorlu isteklerde bulunan kullanıcılar için tasarlanan bu seri, elektronik cihazların modern aksesuarlar haline geldiği son trendlere mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.Farklı renk seçenekleri olan 15,6 inç geniş ekran Packard Bell Easynote TS tarzdan kesinlikle ödün vermeden günlük bilgisayar kullanımı için idealdir.

Packard Bell EasyNote TS serisinden TS11, 869 $ + KDV’den başlayan fiyatlarla Nisan ayından beri Türkiye’de satıştadır. TS44, 849 $+ KDV’den başlayan fiyatlarla Mayıs ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacaktır.

Packard Bell EasyNote NS serisinden i3 işlemcili, 14 inch ekranlı, beyaz EASYNOTE NS44 modeli 749$ + KDV fiyatıyla; i5 işlemcili, 14 inch ekranlı, beyaz EASYNOTE NS44 modeli ise 949$+KDV fiyatıyla Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulacaktır.

Packard Bell EasyNote LS serisinden İ5 işlemcili,17 inch ekranlı, beyaz EASYNOTE_LS44 modeli 1099$+KDV fiyatıyla Türkiye’de Nisan ayından itibaren satıştadır.

İLGİLİ HABERLER