ManşetlerSatın Alma Rehberi

Oyuncu mouse veya mouse pad önerisi arayanlar için seçenekler

Oyuncu mouse veya mouse pad önerisi arayanlar için seçenekler
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dizüstü bilgisayarların yaygınlaşması ve touchpad olarak adlandırılan kontrol birimlerinin giderek daha iyi hâle gelmesi, fare ya da daha çok kullanılan adıyla mouse donanımlarına olan ilgiyi azaltmış olabilir. Ancak oyun odaklı masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara doğru artan ilgi, mouse ve mousepad gibi donanımlara olan ilgiyi artıran bir faktör olarak dikkat çekiyor. Bugün piyasada farklı özelliklere sahip birçok farklı ürün bulunuyor. Özellikle oyuncu mouse fiyatları sunulan özelliklere bağlı olarak büyük bir aralıkta değişkenlik gösteriyor. Oyuncu mouse önerisi isteyenler için de fiyat büyük öneme sahip oluyor.

Bu arada mouse donanımlarına gösterilen ilgiyle orantılı olarak mouse pad ürünlerine gösterilen ilgi de arttı. Mouse pad sayesinde, fare donanımının optik algılayıcısının daha net ve doğru biçimde çalışması sağlanıyor. Farenin zemin üstünde çok daha rahat şekilde hareket etmesini sağlayan bu aksesuarlar, onun kullanım ömrünü de uzatıyor. Ayrıca istenmeyen darbelerin de önüne geçiyor, kullanılan zemine olan bağlılığı azaltıyor. Öte yandan farklı desen ve şekilleriyle özelleştirme konusunda da büyük bir alan sunuyor.

Eğer bir oyun oynamak veya işlerinizi daha rahat bir şekilde yerine getirmek için bir mouse arıyorsanız, MediaMarkt farklı fiyatlarda ürün seçenekleriyle size yardımcı olacaktır. Fiyatı 65 TL’den başlayarak 1100 TL seviyesine kadar çıkan; SteelSeries, Logitech, Razer gibi markaların sunduğu mouse veya mouse pad gibi ürünleri MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr sitesinde bulabilirsiniz.

Oyuncu mouse pad ve mouse önerileri

Oyuncu mouse önerisi isteyenler veya bir mouse pad arayanlar için, ince katmanı, yumuşak ve rahat hareket sağlayan yüzeyiyle 64,99 TL fiyatlı STEELSERIES QcK Mini Mouse Pad SSMP63005 uygun bir seçenek olacaktır. Kaymaz kauçuk tabanlı bu ürün rulo yapılarak da taşınabiliyor. Daha donanımlı ve işlevsel bir mouse pad isteyenler, aynı zamanda bütçesi de elverişli olanlar HP 6CM14AApad Omen Outpost Gaming Mousepad Siyah modelini tercih edebilirler. 799 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün 2 cm derinlik ve daha geniş bir hareket alanı sunuyor.

Mouse seçeneklerine baktığımızda ise, 89,99 TL’lik fiyat etiketine sahip olan INCA IMG-365MS Laser Gaming Mouse Siyah üzerindeki işlemeleriyle gayet şık görünen bir kablolu mouse. Mac ve PC uyumlu, aynı zamanda dizüstü bilgisayara da bağlanabiliyor. Üstelik mouse pad hediyesiyle birlikte geliyor.

Eğer bütçenizi 150-200 TL seviyesine çıkarabilirseniz, burada 179 TL’lik fiyat etiketine sahip olan TRUST 22332 GXT 160 TURE Gaming Mouse modeli bulunuyor. Kehribar rengindeki desenleri ve aydınlatmasıyla dikkat çeken bu kablolu mouse, 170 cm uzunluğundaki kablosuyla rahat hareket imkanı sağlıyor. 7 adet fonksiyon anahtarı barındırıyor ve bilgisayara da USB-A portu üzerinden bağlanıyor.

259 TL’lik fiyat etiketine sahip olan CORSAIR Harpoon RGB Pro 12.000 DPI Optik Gaming Mouse Siyah ürünü de sade, ancak gösterişli tasarımıyla beğeninizi kazanabilecek, kablolu bir oyuncu mouse seçeneği olarak dikkat çekiyor. Bu modelin üstünde bir işleme görmüyoruz, sadece kırmızı renkli küçük bir simge alt kısma doğru yerleştirilmiş. Bilgisayara USB portundan bağlanan bu oyuncu faresi, 180 cm uzunluğunda bir kabloya sahip. RGB aydınlatması mevcut.

350-400 TL bandına geldiğimizde ise burada CORSAIR M55 RGB Pro 12.400 DPI Optik Sağ-Sol El Kullanımlı Gaming Mouse Siyah modelini görüyoruz. Bir önceki Corsair modeline göre daha yüksek çözünürlüklü bir optik alıcısı var. Kablo uzunluğu da 1.8 metre ve yine USB portu üzerinden bilgisayara bağlanıyor. RGB aydınlatması mevcut ve fazla göz alıcı bir tasarımı yok. Ancak önemli bir özelliği var, o da hem sağ hem de sol elle kullanım imkanı sunması.

LOGITECH G502 Hero Gaming Kablolu Mouse Siyah ise 489 TL’lik fiyatıyla kullanıcılara büyük esneklik sağlayan bir ürün olarak dikkat çekiyor. Üzerinde 11 adet programlanabilir düğme taşıyan bu oyuncu faresi, 16000 DPI’a varan hassas izleme sunan HERO algılama sistemini de barındırıyor. 2 metre uzunluğundaki kablosuyla bilgisayara USB portu üzerinden bağlanıyor.

Şu anda 599 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulan STEELSERIES Rival 710 Mouse RGB Oyuncu Mouse ise makro tuşlar barındıran ve geniş kontrol imkanı sağlayan bir ürün. 2 metre uzunluğunda bir kablosu var ve bilgisayara USB portu üzerinden bağlanıyor. Ayrıca basit navigasyon işleri için kaydırma tekerleğine de sahip.

Oyuncu ürünleri konusunda bilinen bir marka olan Razer’ın ürünü RAZER Viper Mouse Siyah da dikkat çeken bir fare seçeneği olarak nitelendirilebilir. 689 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu oyuncu mouse’u 2.4 GHz sinyal iletimiyle çalışıyor. Üzerinde 7 adet fonksiyon tuşu var. 2.1 metrelik kablosu bilgisayara USB portu üzerinden bağlanıyor. Siyah renkli ve sade bir tasarımı var. Üstünde ise yeşil renkli Razor logosundan başka bir işleme görmüyoruz.

Bütçenizi 800 TL seviyesine kadar çıkarabilirseniz, burada HYPERX Pulsefire Dart Wireless Gaming Mouse Siyah modelini göreceksiniz. 779 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu ürün, 6 adet fonksiyon anahtarı barındırıyor. Üstelik hem kablolu hem de kablosuz bağlantı sağlamasıyla diğerlerinden ayrılıyor. Qi kablosuz şarj desteğini barındırması da ayırt edici özelliklerinden bir tanesi. Kutudan da 1.8 metre uzunluğunda bir bağlantı kablosu çıkıyor.

Oyuncu mouse önerisi istiyor ve bütçenizi de 1000 TL’nin üstüne çıkarabiliyorsanız, o hâlde 1079 TL fiyat etiketine sahip olan LOGITECH G903 Lightspeed Wireless Gaming Mouse modelini tercih edebilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken bu ürün kablosuz kullanılabiliyor. Büyük boyutlarıyla dikkat çeken bu ürün ışıklı tasarımıyla da hoş bir görünüm sağlıyor. mediamarkt.com.tr’de ürün için gelen yorumlara bakıldığında, Logitech’in bu kablosuz faresinin kendisi için verilen yüksek miktarda paranın karşılığını verdiğini görüyoruz.

Teknoblog’un çeşitli içerik ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez. Verilen fiyatlarda değişiklik görülebilir veya ürün zaman içinde satıştan kaldırılabilir. Teknoblog bundan sorumlu tutulamaz.
İLGİLİ HABERLER