FırsatlarManşetler

Oyun donanımları satın almak isteyenler için MSI ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı

Oyun donanımları satın almak isteyenler için MSI ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı

Okula dönüş döneminde dizüstü bilgisayarını yenilemek isteyen veya evden çalıştığı dönemde daha yüksek performanslı bir ürün isteyenler için MSI dizüstü bilgisayarlarında dikkat çekici indirimler var. Aynı şekilde MSI’ın monitör, masaüstü bilgisayar gibi ürünlerinde de indirimler bulunuyor. Bunun yanı sıra yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı isteyenler için de GittiGidiyor’da sunulan indirim kampanyası dikkate değer gibi görünüyor.

MSI ürünlerinde %20’ye varan indirim fırsatı

KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ GÖR

Kampanya kapsamında satılan dizüstü bilgisayarlara bakacak olursak, MSI GF63 Thin 10SCSR-657XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) modeli 10. nesil Intel Core i5-10300H işlemci, 15.6 inç Full HD ekran, 512 GB SSD, Nvidia GTX 1650Ti GU, 8 GB RAM gibi özelliklerle sunuluyor. Bir oyun bilgisayarı için çok yüksek seviyede özellikler sayılmaz, yine de hem ders projeleri hem de oyun keyfini bir arada isteyen üniversite öğrencileri için bu model uygun olabilir.

10 bin TL altında satılan bir model olarak ise MSI Alpha 15 A3DC-244XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) dikkat çekiyor. AMD Ryzen 5 3550H işlemcili bu dizüstü bilgisayarda 512 GB SSD, AMD Radeon RX 5300M GPU, 8 GB RAM gibi donanım bileşenleri bulunuyor. İşletim sisteminin yüklü olarak gelmediğini, onun için ayrı bir çözüm düşünmeniz gerektiğini belirtelim. Bu model indirimle birlikte 9000 TL’nin altında bir fiyattan satılıyor.

Daha yüksek kapasiteli bir model isteyenlerin bütçelerini biraz daha zorlamaları gerekiyor. Ancak onlar için indirim oranı yüksek bir ürün olarak MSI Creator 17M A9SD-049TR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) modelini görüyoruz. Bu modelde 17.3 inç 144Hz ekran, Intel Core i7-9750H işemci, 512 GB SSD, 6 GB VRAM’li Nvidia GTX1660Ti GPU, Windows 10 işletim sistemi gibi özellikleri görüyoruz.

Monitör satın almayı düşünenler için de çeşitli seçenekler var. Bunlardan bir tanesi MSI OPTIX MAG271CQP Monitör. Yüzde 13 indirimle 3000 TL’nin altında bir fiyata satılan bu monitör kavisli yapısı, 144Hz yenileme hızı, 1ms tepki süresiyle dikkat çekiyor. HDMI ve DisplayPort girişleri de mevcut. WQHD çözünürlüklü bu model hem ofis işleri hem de oyun için epey kullanışlı olacaktır.

GittiGidiyor’daki MSI oyun donanımları fırsatı sadece yukarıda saydığımız ürünlerle sınırlı değil. Kule tipi bilgisayarlardan oyuncu koltuğuna, grafik kartlarından anakartlara farklı birçok MSI donanımları için dikkat çekici indirimler var. Bu bağlantıyı tıklatarak kampanya sayfasına göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

MSI ürünlerinde %20’ye varan indirim fırsatı

KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ GÖR

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER