Eğlence

Overwatch evreni Genesis anime serisi ile canlanıyor

overwatch anime

Yıllar boyunca oyuncuların sevgilisi olan Overwatch, sınırsız evreni ve renkli karakterleriyle hepimizi kendine hayran bırakmıştı. Ancak bu çeşitlilik, bazı oyuncular için evrenin geniş hikayesini tam olarak kavrayamamaya neden olmuştu. Bu sorunu çözmek amacıyla harekete geçen Blizzard, Overwatch evrenindeki karmaşık hikayeyi bir araya getirmeye karar verdi ve bunun sonucunda bizleri Overwatch‘ın anime serisi “Genesis” ile tanıştırdı.

“Genesis”, adından da anlaşılacağı gibi, Overwatch görev gücünün ilk günlerine odaklanacak ve bu görev gücünün, dünya çapında robotlara karşı verilen savaş sırasında nasıl kurulduğunu bizlere aktaracak. Genesis’in tanıtım fragmanında, insanların ve robotların uyum içinde yaşadığı dönemden, Yapay Zeka isyanının Omnic Krizi’ni başlattığı döneme kadar olan süreç anlatılıyor. Bu hikayede, Overwatch oyunundan tanıdığımız Reinhardt, Torbjörn ve Ana karakterlerine ek olarak, AI araştırmacısı ve Overwatch organizasyonunun kurucu üyelerinden Mina Liao da bizlerle olacak.

Overwatch anime serisi 6 Temmuz’da yayında

Önceki kısa filmlerden farklı bir animasyon tarzına sahip olan Genesis, Overwatch‘un birçok farklı hikaye parçasını bir araya getirerek, Overwatch 2‘nin ortak hikaye görevlerine zemin hazırlayacak. Üç bölümlük mini-serinin ilk bölümü 6 Temmuz’da YouTube üzerinden izleyici ile buluşacak ve sadece beş dakika sürecek.

Overwatch hayranları, yıllardır bu evreni temel alan bir dizi veya film talep ediyorlardı. Bu mini-seri, taleplerinin gerçekleşmesi için ilk adım olabilir. Eğer Genesis yeterince popüler olursa, Blizzard’ın Overwatch evrenini daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturabilecek daha büyük bir projeye yatırım yapması mümkün olabilir. Ayrıca, Overwatch 2 oyun direktörü Aaron Keller’ın da belirttiği gibi, oyunun hikaye görevlerinin her biri, hikayeyi daha detaylı bir şekilde aktarmak için açılış ve kapanış sinematikleri içerecek.

2016 yılında çıktığında Overwatch‘un zengin ve unutulmaz karakter kadrosu, oyunun kültürel bir fenomen haline gelmesinde önemli rol oynadı. Eğer Blizzard, karakterler üzerine daha fazla odaklanmayı başarabilirse, bu Overwatch 2‘nin son zamanlardaki hatalarını telafi edebilir ve hayranların Blizzard’a olan güvenini yeniden kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER