Teknoloji

Galaxy S8 Over The Horizon zil sesinin yeni versiyonuyla gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung yeni gözde telefonu Galaxy S8’i 29 Martta tanıtmaya hazırlanıyor. Güney Koreli şirket, yeni akıllı telefonunda kullanıcı deneyiminin her noktasında çeşitli değişiklikler sunma konusunda istekli görünüyor. Bu çalışmalar doğrultusunda tüm Samsung telefonların varsayılan zil sesi olan “Over The Horizon” isimli melodi de yenilendi.

Samsung, popüler melodisinin yenilenmesi için yapılan çalışmalarda Grammy ödüllü sanatçı Jacob Collier ile işbirliği yaptı. Şirketin “kendine özgü ve yenilikçi” olarak nitelediği yeni versiyon, 2017’de piyasaya çıkacak tüm Galaxy telefonlarda ön yüklü olarak bulunacak.

over the horizon Jacob CollierOver The Horizon yaklaşık altı yıldır Samsung Galaxy telefonlarının varsayılan zil sesi olarak kullanılıyor. Ancak Samsung her yıl şarkılar için farklı türde bir düzenleme tercih ediyor. Güney Koreli şirket daha önce şarkının funk, klasik, rock ve yumuşak versiyonlarını yapmıştı.

Yeni Over The Horizon versiyonunda farklı türler buluşuyor

Samsung’un popüler zil sesinin yeni versiyonunda farklı müzik türlerinden sesleri bir arada duymak mümkün oluyor. Jacob Collier, yeni versiyonun altyapısında modern caz, pop ve dans ritimlerinin bir arada bulunduğunu belirtti. Collier, bu birleşimin ortaya enerjik bir ses çıkardığını sözlerine ekledi. Yeni versiyonun icrasında 16 farklı enstrüman kullanıldı.

İLGİLİ HABERLER