Teknoloji

Outlook’un Uber ve PayPal web eklentileri faaliyete geçti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

outlook-uber-130815

Outlook, artık hem işlerini akıllı telefon üzerinden halletmeyi hem de havaalanına hızla ulaşmayı isteyenler için daha etkili bir araç. Öncelikli olarak Excel, PowerPoint ve Word’ün iOS uygulamalarının Outlook ile daha sıkı bir entegrasyon içine girdiğini belirtmek gerekiyor. Bu entegrasyon sayesinde üstünde çalışılan dokümanı bir Outlook e-posta eki olarak göndermek veya başkası tarafından gönderilen bir eki düzenleyip hızla yeniden iletmek mümkün oluyor.

Outlook’un merakla beklenen üçüncü taraf web eklentilerinden bazıları da sonunda hayata geçti. Bundan böyle Outlook takvimi üzerinden Uber yolculuk bildirimlerini ayarlanabilecek veya e-postalara Evernote kupürleri eklenebilecek.

Boomerang sayesinde hem mesajları hem de toplantıları düzenlemek ve bir takvime oturtmak mümkün hâle gelirken, PayPal entegrasyonuyla Outlook kullanıcıları arkadaşlarına olan borçlarını vakit kaybetmeden ödeyebilecek.

Outlook’un Wunderlist, IFTTT ve Yelp eklentileri henüz faaliyete geçmese de, mevcut eklenti listesinin de kullanıcıların işini önemli ölçüde kolaylaştıracağını söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER