Teknoloji

Outlook kullanıcılarının başına dert olan çökme sorunu gideriliyor

Outlook kullanıcılarının başına dert olan çökme sorunu gideriliyor

Microsoft Outlook e-posta uygulamasının Windows versiyonlarını kullanan dünya çapındaki birçok kullanıcı dün uygulamanın durduk yere çöktüğüne tanık oldular. Office 365 kurumsal kullanıcılarından Outlook’un açıldığı, ancak kısa bir süre sonra aniden kapandığı ve bunun da son günlerde çıkan bir güncellemenin ardından gerçekleştiğini söylediler.

Microsoft, öncelikle konuyla ilgili olarak yayınladığı bir tweet ile durum güncellemesi yapmıştı. “Yakın zamanda dağıtılan bir güncelleştirmenin bu sorunun kaynağı olup olamayacağını araştırıyoruz.” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir mesajı paylaştı.

Aynı zamanda The Verge sitesine gönderdiği bir açıklamada da “Ekiplerimiz, kullanıcıların Outlook’a erişimini etkileyen bir sorun için bir düzeltme çalışmalarına başladı.” ifadesini kullandı.

Microsoft, çıkardığı düzeltmeyle birlikte tüm kullanıcılar için sorunun düzeltilmeye başlandığını kaydetti. Sorundan etkilenen kullanıcıların her şey tamamen düzelene kadar Outlook web sürümünü kullanabilecekleri kaydedildi. Reddit üzerinde konuyu tartışan BT yöneticileri de çökmeye yol açan güncellemeyi geri alma konusunda buldukları ara çözümleri paylaştılar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER