Teknoloji

Outlook.com Premium servisi ABD’deki kullanıcıların erişimine açıldı

microsoft outlook android

outlook premiumMicrosoft geçtiğimiz ekim ayında Outlook.com Premium e-posta servisini herkese açık şekilde test etmeye başlamıştı. Thurrott.com sitesinin verdiği bilgiye göre, bu haftayla birlikte ABD’deki kullanıcılar için ön izleme imkanı sunulmaya başlandı.

Outlook.com Premium servisi özelleştirilmiş alan adı desteği sağlıyor ve e-posta servisindeki reklamları kaldırıyor. Mart ayı sonuna kadar yıllık 19.95 dolarlık ücret alınırken, bu zaman sonrasında normal yıllık fiyatlandırma olan 49.99 dolara geçilecek.

Beta sürecinde olduğu gibi, Premium kullanıcıları yeni bir alan adı kullanarak veya sahip oldukları alan adından yararlanarak beş adet kişisel e-posta adresi oluşturabilecek. Microsoft yeni alan adlarını kullanıcılar adına satın alacak ve bu alan adları ilk yıl için ücretsiz verilecek. Sonraki yıllar için alan adı ücreti de ek olarak alınacak. Outlook.com Premium servisine Microsoft’un sitesi üzerinden kaydolmak mümkün oluyor. Ancak Türkiye’deki kullanıcılar için henüz kayıt imkanı bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER