Teknoloji

Outlook Android uygulamasının takvim özellikleri güncellemeyle gelişiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

outlook androidMicrosoft Outlook Android uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Söz konusu güncelleme kullanıcılara bazı yenilikler getirirken, mevcut bazı özellikleri de geliştiriyor. Yayınlanan güncelleme çok büyük olmasa da, uygulamanın işlevselliğini geliştirecek bir yeniliğini beraberinde getiriyor.

Takvim eklerinin gösterilebilmesi, Microsoft’un uygulamaya eklediği yenilikler arasında öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde Outlook kullanıcıları Takvim üzerinden gelen ekleri Android cihazları üzerinden de görebiliyor. Artık etkinlik detayları incelenirken yerleştirilen resimleri ve diğer dosyaları da görüntülemek mümkün oluyor.

Güncelleme bunun dışında dikkat çeken yeni bir özellik barındırmıyor. Ancak performans iyileştirmeleri ve mevcut özelliklerdeki hatalarının düzeltilmesi de güncelleme paketinin getirdikleri arasında bulunuyor.

Outlook Android uygulamasının en son sürümü hâli hazırda Google Play Store’da yerini almış durumda. Dolayısıyla yeni imkanlardan ilgilenen tüm Android kullanıcıları yararlanabiliyor.

İLGİLİ HABERLER