Teknoloji

Apple OS X Mountain Lion 10.8.4 güncellemesini yayınladı

Apple’ın gelecek hafta başlayacak WWDC 2013 etkinliğinde gelecek sürüm OS X 10.9’u tanıtması bekleniyor. Ancak şirket bundan önce mevcut sürüm olan Mountain Lion için küçük bir güncelleme yayınladı. OS X 10.8.4 genel olarak küçük hataların düzeltilmesne odaklanıyor.

apple-os-x-mountain-lion

iMessage sohbetlerinin sırası bozuk şekilde gösterilmesine neden olan hata giderildi. Ayrıca Mesajlar içerisinde arama yapılırken sistemin tıkanmansına ve yüksek miktarda işlemci kaynağı kullanmasına yol açan hususlar da çözüme kavuşturulmuş gibi görünüyor. Bunun dışında belirli kurumsal Wi-Fi ağlarına bağlanma ve Takvim uygulamasında Exchange ile ilgili uyumluluk iyileştirmeleri yapıldı. Ayrıca ABD’de olmayan telefon numaralarına FaceTime aralamalarını engelleyen bir sorunun da düzeltildiği kaydedildi. Bu arada Safari 6.0.5 de güncelleme içine dahil edildi.

OS X 10.8.4 güncellemesi Mac App Store uygulaması içerisinde yer alan Güncellemeler bölümü altında listeleniyor. Bu bölüm üzerinden en son sürüme geçiş işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

os-x-10-8-4-guncelleme-050613

 

İlgili >> Apple

İLGİLİ HABERLER