Eğlence

Oscar ödüllü Örümcek Adam animasyon filminin devamı geliyor

orumcek adam orumcek evreninde

Sony Pictures, Örümcek Adam: Örümcek Evreninde‘nin merakla beklenen devam filminin vizyona giriş tarihini açıkladı. En iyi animasyon film dalında 2019’da Oscar’ı kazanan filmin devamı, 8 Nisan 2022’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sony, duyuruyu filmin resmi Twitter hesabı aracılığıyla yaptı. Şirketin duyuru paylaşımında Örümcek Adam’ın logosunun duvara spreyle işlenmiş şekilde görüldüğü kısa bir video da yer alıyor.

Örümcek Evreninde’de izleyicilerin karşısına Miles Morales isimli bir genç ana kahraman olarak çıkmıştı. Miles Morales’in Sony’nin Spider-Man evrenindeki öneminin aradan geçen dönemde arttığını söylemek pek yanlış olmayacaktır.

Sony hâlihazırda ana karakterin Peter Parker olduğu ve Örümcek-Adam’ı Marvel Sinema Evreni’nde konumlandıran yeni bir film için Disney ile birlikte çalışıyor. Morales’in merkezde olduğu yeni bir animasyon serisi oluşturmak, Sony’ye önümüzdeki dönemde Peter Parker’sız bir Spider-Man filmi yapmak için gerekli alanı sağlayabilir.

Sony Örümcek Adam: Örümcek Evreninde’ye güveniyor

İlk filmde Miles Morales Shameik Moore tarafından seslendirilmişti. Sony, yeni filmde Moore’un olup olmayacağı konusunda şimdilik bilgi vermiş değil.

Sony, Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde’ye olan inancını daha önce göstermişti. Filmin yürütücü yapımcılarından biri olan Amy Pascal, devam filmi üstünde oldukça sıkı çalıştıklarını ve bu filmin izleyicilerin karşısına çıkacağını müjdelemişti

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER