Eğlence

Sony’nin değişikliği Marvel Sinema Evreni’nde taşları yerinden oynattı

orumcek adam: evden uzakta avengers: endgame marvel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Neredeyse tüm film stüdyoları gibi, Sony de küresel koronavirüs salgını nedeniyle filmlerinin vizyon takviminde düzenlemeye gitti. Bu düzenlemeyle birlikte iki Örümcek Adam filminin vizyona giriş tarihi değişti.

Örümcek Adam: Örümcek Evreni’nde filminin devamının ve Marvel ile birlikte hazırlanan Eve Dönüş üçlemesinin üçüncü filminin gösterim tarihleri birkaç ay ileriye atıldı. Örümcek Evreni’ndenin devam macerası 8 Nisan 2022 yerine 7 Ekim 2022’de vizyona girecek. Eve Dönüş üçlemesinin son filmi ise 16 Temmuz 2021 yerine 5 Kasım 2021’de izleyicilerle buluşacak.

Sony, bu yıl ekim ayında gösterime girecek Venom filmini de 25 Haziran 2021’de sinema severlerin karşısına çıkaracak.

Sony’nin yaptığı bu değişiklik, Marvel Sinema Evreni‘nde de taşları yerinden oynattı. Eve Dönüş üçlemesinin son filminin gösterim tarihinin değiştirilmesi nedeniyle Marvel da Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder filmlerinin gösterim tarihini değiştirdi.

Sony Örümcek Adam yerine Uncharted’ı sahaya sürecek

Kısa bir süre önce 5 Kasım 2021’de gösterime gireceği açıklanan yeni Doctor Strange filmi için 25 Mart 2022’yi beklemek gerekecek. Thor: Love and Thunder ise 18 Şubat 2022 yerine 11 Şubat 2022’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sony yeni Örümcek Adam filminin vizyon tarihini değiştirse de, oluşan boşluğu doldurmak için sevindirici bir adım attı. Şirket, aynı zamanda Örümcek Adam’ı da canlandıran Tom Holland’ın da boy göstereceği Uncharted filminin vizyon tarihini öne çekti. Film, 8 Ekim 2021 yerine 16 Temmuz 2021’de gösterime girecek.

İLGİLİ HABERLER