Eğlence

Yeni Örümcek Adam filminin ismi açıklandı

orumcek adam eve donus

Yeni Örümcek Adam filminin ismi sonunda açıklandı. Las Vegas’ta düzenlenen CinemaCon etkinliğinde konuşan Sony Pictures başkanı Tom Rothman, filmin adının “Spider-Man: Homecoming” (Örümcek Adam: Eve Dönüş) olacağını belirtti. Rothman, film adının henüz gençlik çağlarındaki ana karaktere bir referans niteliği taşıdığını ve filmde Peter Parker’ın “eve giden yolu” bulmaya çalıştığını dile getirdi.

Filmin etkinlikte gösterilen kısa bir bölümünde, henüz lise öğrencisi olan Peter Parker, Marisa Tomei tarafından canlandırılan May Hala ile yaşadığı eve geldiğinde karşısında Tony Stark’ı görüyor. Sony ve Marvel arasında geçtiğimiz yıl yapılan anlaşmayla bu buluşmanın gerçekleşmesi mümkün hâle gelmiş ve Marvel Sinema Evreni’nin kapıları Örümcek Adam’a açılmıştı.

Kendisini “Mahallenizin sevimli kahramanı” olarak Örümcek Adam’ı Tom Holland canlandıracak. Daha öncesinde Tobey Maguire ve Andrew Garfield karaktere hayat vermişti. Sony, yeni filmin vizyon tarihini 7 Temmuz 2017 olarak açıklamıştı.

Ancak Holland’ın süper kahraman rolünün hakkını verip vermediğini görmek için fazla beklemek gerekmeyecek. “Mahallenizin sevimli kahramanı” önümüzdeki ay vizyona girecek “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” filminde Marvel dünyasının diğer süper kahramanlarıyla birlikte boy gösterecek.

İLGİLİ HABERLER