Teknoloji

Oppo Watch’un Wear OS versiyonu geliyor

oppo watch

Oppo ilk akıllı saatini geçtiğimiz mart ayında tanıtmıştı. Şirketin tescilli işletim sistemiyle çalışan Oppo Watch’un yanına yeni bir seçenek daha ekleniyor. Ancak Oppo bu yeni seçenekte tercihini Google’ın Wear OS platformundan yana kullanıyor.

Oppo yine Oppo Watch adını taşıyacak akıllı saatinin 31 Temmuz’da resmiyet kazanacağını duyurdu. Şirketin duyuru için paylaştığı GIF animasyonunda işletim sistemi olarak Wear OS’in tercih edildiği görülüyor.

Söz konusu paylaşımda saatin teknik özellikleriyle ilgili bilgi verilmiyor. Ancak Apple Watch’a bir hayli benzeyen tasarımı bir kez daha görmek mümkün oluyor. Oppo’nun yeni saati için hazırladığı GIF animasyonunu hemen aşağıda görebilirsiniz.

oppo wear os

Oppo’nun Wear OS işletim sistemli saati, Color OS işletim sistemli modelin uluslararası versiyonu olarak sunması da ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak henüz ortada bu ihtimali somut biçimde destekleyen bir işaret bulunmuyor.

Oppo, Reno 4 Pro’nun küresel versiyonunun tanıtımı için 31 Temmuz’da bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Wear OS işletim sistemli Oppo Watch ile tanışmak da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER