Teknoloji

Oppo Watch için yeni saat kadranları getirecek güncelleme

oppo watch güncelleme

Oppo Find X3 Pro, Find X3 Neo ve Find X3 Lite modellerini tanıttığı online etkinlikte giyilebilir ürünleriyle ilgili bazı haberler de paylaştı. Şirketin Google’ın giyilebilir ürünlere özel işletim sistemi Wear OS ile çalışan ilk akıllı giyilebilir cihazı olan Oppo Watch için en son yazılım sürümü 1.6 duyuruldu.

Geçtiğimiz sonbaharda Türkiye’de de satışa sunulan Oppo Watch için duyurulan bu son güncellemeyle ikisi Find X3 Pro’nun tasarım dilini yansıtan 18 yeni saat yüzü sunuluyor. Güncelleme, Oppo Watch ile akıllı telefonlar arasındaki ortak çalışma alanını da geliştiriyor. Bundan böyle kullanıcılar Oppo saatlerinden telefonlarını bulabilecekler. Kamera deklanşörünü tetiklemeyi de akıllı saatlerinden gerçekleştirebilecekler. Bu, kamera sarsıntısını azaltacak ve grup çekimlerini kolaylaştıracaktır. OPPO Watch’u daha da akıllı ve çok yönlü hale getiren bu yenilenmiş özellikler dünya çapında yayınlanacak bir güncellemeyle sunulacak.

Öte yandan kablosuz kulaklık tarafındaki yeni ürün olan Enco X’ten de bahsedildi. Şirketin Dynaudio ile birlikte geliştirdiği ve ilk premium kablosuz aktif gürültü önleyici kulaklığı olan Oppo Enco X, şirketin kendi deyimiyle “zengin ses mirasından güç alıyor”. Oppo’nun kendini geliştiren DEEB 3.0 dinamik zenginleştirme motor sistemine sahip Enco X, üst düzey ve etkileyici ses kalitesi için LHDC codec bileşenini destekliyor. Bu kulaklığın da ilerleyen zamanlarda Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER