Fırsatlar

Oppo, Samsung ve Xiaomi ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim fırsatı

Oppo, Samsung ve Xiaomi ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Akıllı telefonunu yenilemek veya akıllı saat, kablosuz kulaklık vb. aksesuarları satın almak isteyenler için GittiGidiyor’da Oppo, Samsung ve Xiaomi ürünlerini kapsayan bir indirim kampanyası var. Bugün sona erecek olan kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirimler mevcut durumda.

Samsung kampanya ürünlerine baktığımızda, Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm modelinin yüzde 28 indirimle satıldığını görüyoruz. AKG Y100 Kablosuz Kulaklık ise yüzde 44 indirimle satılıyor. 128 GB kapasiteli Samsung Galaxy S10+ modelini ise yüzde 27’lik indirimle satın alabilirsiniz. Yine Samsung Galaxy Tab S6 Lite gibi popüler bir Samsung Android tabletinde de yüzde 23 gibi dikkate değer bir indirim fırsatı bulunuyor.

SAMSUNG KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ GÖRÜNTÜLE

Oppo kampanya ürünleri içinde ise, Oppo Watch gibi Türkiye’de yeni satışa sunulan akıllı saatin ürünler arasında yer aldığını görüyoruz. Oppo A72, Oppo A52, Realme C6 Pro gibi orta segment Android telefonlarından bir tanesini çocuğunuza almayı düşünürseniz, Oppo ürünlerinde sunulan 2000 TL üzeri alışverişlerde yüzde 4’e varan indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

OPPO KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ GÖRÜNTÜLE

Xiaomi kampanya ürünleri arasında ise Redmi Note 8, Redmi Note 9, Xiaomi Mi Note 10 Lite gibi yakın zamanlarda çıkan ve ilgi gören Android telefonları yer alıyor. Xiaomi kampanyası kapsamında da 1500 TL üzeri alışverişlerde yüzde 4’e varan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

XIAOMI KAMPANYASI ÜRÜNLERİNİ GÖRÜNTÜLE

Her üç markanın kampanyasında 150 TL’ye varan indirim fırsatı sunulurken GittiGidiyor’un Kazananlar Kulübü’ne üye olanlar için indirim miktarı 200 TL’ye kadar çıkıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER