Teknoloji

Oppo Reno Z damla çentik ve MediaTek Helio P90 ile geliyor

oppo reno z

Oppo Reno serisinin dördüncü üyesini sessiz sedasız tanıttı. Reno Z, Oppo’nun web sitesinde listelenmeye başladı. Aynı zamanda çevrim içi mağaza JD.com üzerinden de ön siparişe sunuldu. Bu model her açıdan Reno serisi içindeki en düşük profilli model olma özelliğini taşıyor. Doğal olarak fiyatı da daha düşük seviyede bulunuyor.

Reno Z’de 6.4 inç, Full HD+ çözünürlüklü ve damla çentikli AMOLED ekran bulunuyor. Damla çentiğin bulunduğu yerde 32 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Ekran HDR 10 desteğine sahip ve yerleşik parmak izi okuyucusu barındırıyor. Arkada ise 48 megapiksel Sony IMX586 sensörlü kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü var.

Oppo Reno Z’de MediaTek Helio P90 yonga set çalışıyor. 6 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza mevcut. Telefonun aynı zamanda 8 GB RAM versiyonu da var. Bunda ise depolama alanı 128 GB’ye düşüyor. Telefonda Android 9 Pie’ın üstünde Oppo’nun özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü ColorOS 6 çalışıyor.

Reno Z’de 4035 mAh kapasiteli pil bulunuyor. 20W VOOC 3.0 hızlı şarj desteği var. Diğer ek özellikler arasında NFC ve genişletilmiş ses deneyimi sunan Dolby Atmos desteği de yer alıyor.

Oppo Reno Z’nin siyah, mor, beyaz ve turuncu renk seçenekleri bulunuyor. Telefonun başlangıç fiyatı 2499 yuan (2115 TL) olarak belirlendi. Çin’deki resmi satışlar 6 Haziran’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER