Teknoloji

Oppo Reno 7 SE Dimensity 920 işlemciyle gelecek

oppo reno 7 se

Oppo Reno 7 serisi 25 Kasım’da gözler önüne çıkacak. Reno 7 serisinde Pro Plus versiyonun yerine daha uygun fiyatlı bir model yer alacak. Oppo Reno 7 SE adını taşıması beklenen bu telefonun özellikleri de duyuru öncesinde internete sızdı.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 920 işlemcisinin bulunacağı belirtiliyor. Üç arka kamera ve 65W hızlı şarj desteğine sahip pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Habere göre, telefonda Dimensity 920 işlemciye 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik edecek. Telefonun Çin dışına açılması durumunda ise 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olması bekleniyor.

Sızan görsellerde parmak izi tarayıcısına rastlanmaması nedeniyle tarayıcının ekranın içine yerleştirildiği düşünülüyor. Bu da 6.43 inç ekranda OLED panelin tercih edildiği anlamına geliyor.

64 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kameranın ve 2 megapiksel sensörün eşlik etmesi bekleniyor. Ön kameranın ise 32 megapiksel olacağı söyleniyor.

Oppo Reno 7 SE altın, mavi ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Telefonun Çin’de 2699 ila 2899 yuan (5529 ila 5938 TL) arasında bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER