Manşetler

Oppo Reno’nun tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Çinli üretici sonunda akıllı telefonun resmen gözler önüne çıkacağı tarihi açıkladı. Reno, 24 Nisan tarihinde İsviçre’nin Zürih şehrinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Oppo’nun etkinlik için seçtiği “Görünenin ötesinde” sloganı ise telefonun en önemli özelliği hakkında ipucu veriyor.

Oppo, 2019 Mobil Dünya Kongresi‘nde (MWC 2019) 10z zum teknolojisini duyurmuştu. Şirket, slogan seçimiyle de bu teknolojisinin yeni telefonunun en önemli özelliği olacağını işaret ediyor. Reno’nun 5G desteğine sahip olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Oppo, MWC 2019’da gerçekleştirdiği demoda 5x optik ve 10x hibrit zumun birleşiminden oluşan teknolojisini üç lensli bir kamera modülünü kullanarak sergilemişti. Bu modülde 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 120 derece geniş açılı lens ve telefoto lens eşlik ediyor. Oppo’nun Reno’da da aynı kurulumu tercih etmesi bekleniyor. Bu beklentiyi destekleyen sızıntılar da daha önce ortaya çıkmıştı.

Oppo Reno’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak telefonun diğer bileşenlerine ilişkin belirsizlik hâlâ devam ediyor.

Oppo Reno hakkında merak edilenleri öğrenmek için 24 Nisan’a kadar beklemek gerekiyor. Şirket tarafından gönderilen davetiyede etkinliğin Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacağı görülüyor. Oppo Reno’yla birlikte akıllı telefonun Lite versiyonunun da tanıtılacağı söyleniyor. Bu iddianın gerçek olup olmadığını anlamak içinse etkinliğe kadar beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER