Teknoloji

Oppo Reno Ace’in hızlı şarj özelliğini iş başında görün – Video

oppo reno ace

Oppo Reno Ace, 10 Ekim’de düzenlenecek tanıtım etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak. Etkinlik için geri sayımda sona yaklaşılırken, Reno Ace ile ilgili sızıntılar da devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisi, hem cihazın fotoğraflarını hem de telefonun hızlı şarj özelliklerini gösteriyor.

Oppo Reno Ace’te dikkat çekici özelliklerin bulunacağı şimdiden biliniyor. 90Hz yenileme oranına sahip ekran, Snapdragon 855 Plus işlemci, 65W SuperVOCC 2.O hızlı şarj gibi özelliklerin varlığı daha önce gün yüzüne çıkmıştı.

Reno Ace’te 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran bulunacak. Ekranın üstündeki su damlası şeklindeki çentik ise 16 megapiksel çözünürlüklü kameraya ev sahipliği yapıyor. 90Hz yenileme oranına sahip ekranın parmak izi tarayıcısı barındırdığı da belirtiliyor.

Telefonun arkasına geçildiğinde ise panelin orta üst kısmına dikey olarak yerleştirilmiş dört lensli kamera sistemi göze çarpıyor. Ana kameranın 48 megapiksel çözünürlüğe ve f/1.7 diyafram genişliğine sahip olduğu belirtiliyor. Diğer üç sensörün ise 13 megapiksel telefoto lens, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü olduğu söyleniyor. Ekran çerçevelerinin Reno serisinin diğer modellerine kıyasla incelmiş olması gözden kaçmıyor.

oppo reno ace

Oppo Reno Ace 4000 mAh pil ile gelecek

Sızan fotoğraflar ve ekran görüntüleri, 65W SuperVOOC 2.0 ile pilin doluluk oranının sadece 10 saniye içinde yüzde 15’ten yüzde 16’ya çıkacağını gösteriyor. Diğer ekran görüntülerine bakıldığında ise pilin doluluk oranının 25 dakika içinde yüzde 75 seviyesine ulaştığı görülüyor. Reno Ace’e enerjisini 4000 mAh kapasiteli pilinden alacak.

Oppo’nun başkan yardımcısı Brian Shen, daha önce ünlü anime serisi Gundam’dan izler taşıyan telefonlar hazırlayacaklarını açıklamıştı. Bu doğrultuda Gundam dokunuşunun yapılacağı ilk cihaz da Oppo Reno Ace olacak. Konuya ilişkin duyuruyu yine Oppo başkan yardımcısı Brian Shen yaptı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER