Teknoloji

Oppo Reno Ace için heyecanı artırmaya devam ediyor

oppo reno ace
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno Ace, önümüzdeki ay resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliğine doğru geri sayım sürerken, telefonla ilgili sızıntılar ve resmi ipuçları da paylaşılmaya devam ediyor. Reno Ace’in hem tasarım hem de teknik detayları yavaş yavaş netleşiyor.

Oppo tarafından Weibo’da yapılan yeni bir paylaşım, Reno Ace’in 90Hz yenileme oranına sahip çentikli bir ekran taşıdığını gösteriyor. Akıllı telefonun arkasında dört lensli bir kamera sisteminin bulunduğu da paylaşımda görülüyor. Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü bir lensin üstleneceği de şimdiden biliniyor.

Oppo Reno Ace’in arkasında bir parmak izi tarayıcısı görülmüyor. Bu da parmak izi tarayıcısının ekranın içine entegre edilmiş olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

oppo reno aceOppo’nun paylaşımı, Reno Ace için kullanıcılara iki farklı renk seçeneğinin sunulacağını da gösteriyor. USB-C girişi ve 3.5 mm. kulaklık jakı da Reno Ace’in afişte görülen özellikleri arasında yer alıyor.

Oppo Reno Ace 10 Ekim’de tanıtılacak

Oppo Reno Ace’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 855+ yonga setin bulunacağı şimdiden biliniyor. 65W hızlı şarj da akıllı telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri olarak göze çarpıyor.

Oppo’nun önümüzdeki günlerde Reno Ace hakkında bilgi paylaşmaya devam etmesi bekleniyor. Akıllı telefon, 10 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER