Teknoloji

Oppo Reno Ace 2 sızıntısı önemli detayları gösteriyor

oppo reno ace 2

Oppo Reno Ace, geçtiğimiz yıl ekim ayında tanıtılmış ve Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci ile 65W hızlı şarj desteği gibi özelliklerle dikkat çekmişti. Bu akıllı telefonun halefi Oppo Reno Ace 2 de yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor.

Reno Ace 2’ye ait olduğu söylenen ve telefonu gerçek hayatta gösteren bir fotoğraf, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı. Bu fotoğrafta Reno Ace 2’nin mavi renk seçeneğini görmek mümkün oluyor.

Paylaşılan fotoğrafta göze ilk olarak akıllı telefonun yuvarlak arka kamera sistemi çarpıyor. Akıllara OnePlus 7T’yi getiren bu tasarımda dört kamera sensörü bulunuyor. Kameranın yanında flaş görünmüyor. Ancak fotoğrafın çekildiği açı itibarıyla flaşın kameranın diğer tarafına yerleştirilmiş olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Fotoğrafa bakıldığında SIM kart yuvasının ve ses kontrol tuşlarının cihazın sol kenarına yerleştirildiği görülüyor. Alt kenarda ise USB-C girişinin yanında hoparlör ızgarası ve mikrofonun varlığı fark ediliyor.

Oppo Reno Ace 2 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak Snapdragon 865 işlemci taşıyan telefona dair yeni detayların yakında ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER