Teknoloji

Oppo Reno Ace 2’nin resmi fotoğrafları ortaya çıktı

oppo reno ace 2

Oppo Reno Ace 2, 13 Nisan’da resmen tanıtılacak. Ancak Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’ya sunulan bilgi ve belgeler sayesinde telefona dair pek çok detay, şimdiden biliniyor. Reno Ace’te olduğu gibi, 65W Super VOOC 2.0 hızlı şarj özelliğine sahip olan telefon; 40W hızlı kablosuz şarj özelliğini de kullanıcılarına sunacak.

Reno Ace 2 henüz resmiyet kazanmasa da, Çin’de faaliyet gösteren e-ticaret sitesi JD.com üzerinde de listelenmeye başladı. Burada akıllı telefonun resmi fotoğraflarını görmek de mümkün oluyor. İki renk ve üç farklı yapılandırma seçeneği de ürün sayfasının gösterdikleri arasında bulunuyor.

Reno Ace 2’nin kalbinde 5G modem de taşıyan Snapdragon 865 yonga set yer alıyor. Ürün sayfasına göre; Snapdragon 865’e eşlik edecek bellek ve depolama alanı seçenekleri şu şekilde sıralanıyor: 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı.

Kameralar konusunda ise henüz ortada resmi bir bilgi bulunmuyor. Ancak TENAA’nın veri tabanına göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ile 2 megapiksel çözünürlüğe sahip makro ve derinlik sensörleri de sistemi tamamlayacak.

Oppo Reno Ace 2 ile ilgili en büyük soru işareti ise fiyat konusunda. Orijinal Reno Ace Çin’de 2999 ila 3799 yuan arasında değişen fiyatlarla satılmıştı. Reno Ace 2’nin bu seviyede kalıp kalmayacağı yakında anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER