Teknoloji

Oppo Reno A sızıntısı telefona dair önemli işaretler veriyor

oppo reno a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çinli Oppo, akıllı telefon pazarının son zamanlardaki yükselen değerleri arasında yer alıyor. Şirket, kısa süre önce hayata geçirdiği Reno serisini yeni seçeneklerle büyütme konusunda da oldukça ısrarlı görünüyor. Oppo Reno A da yakında bu gruba katılması beklenen telefonlar arasında bulunuyor.

Orta segmentte konumlanması beklenen Reno A’ya ait olduğu söylenen bir fotoğraf da internete sızdı. Söz konusu fotoğraf, telefonun orta segmentte konumlanacağı öngörüsünü teknik özelliklerden bağımsız olarak destekliyor.

Kaynakların verdiği bilgiye göre, Reno A’da 6.5 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde bir ekran bulunacak. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 710 yonga setin yer alacağı söyleniyor. Bu yonga sete 6 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Dahili depolama alanı kapasitesinin ise 64 veya 128 GB olacağı söyleniyor. Reno A’ya enerjisini 3600 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı ifade ediliyor.

Oppo Reno A ne zaman tanıtılacak?

Oppo Reno A’nın arkasında çift lensli bir kamera modülünün yer alacağı görülüyor. f/1.8 diyafram genişliğine sahip 16 megapiksel ana sensörü, 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörünün tamamlayacağı ifade ediliyor. Telefonun önünde ise f/2.4 diyafram genişlikli 25 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın bulunması bekleniyor.

7.8 mm. kalınlığındaki Oppo Reno A’nın tartıda 169 gram çekeceği belirtiliyor. Sızan fotoğraflarda parmak izi tarayıcısının görülmemesi, tarayıcının ekranın içine yerleştirilmiş olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Siyah ve mavi renk seçenekleri bulunan Oppo Reno A ile resmen tanışmak için 28 Ağustos’a kadar sabretmek gerekiyor. Akıllı telefonun Reno 2, Reno 2Z ve Reno 2F ile birlikte tanıtılma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

İLGİLİ HABERLER