Teknoloji

Oppo Reno 8T’nin tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno 8t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 8T serisi telefonlarının yakında gözler önüne çıkacağının sinyalini bir süre önce vermişti. Şirket sonunda tanıtım tarihi konusunda beklenen açıklamayı yaptı. Orta segmentte konumlanacak olan Reno 8T, 8 Şubat’ta Filipinler’de gözler önüne çıkacak. Telefon için siyah ve deri turuncu olmak üzere iki renk seçeneği sunulacak.

Akıllı telefonun 5G versiyonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 695 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bazı bölgelerde satılacak LTE versiyonun ise MediaTek Helio G99 işlemci taşıyacağı söyleniyor. Telefonlardan sadece birinde 108 megapiksel kameranın bulunacağı belirtilirken, bunun da 4G model olması ihtimalinin daha ağır bastığı belirtiliyor.

Oppo’dan daha önce yapılan paylaşımlarda Reno 8T’nin “100 megapiksel selfie kamerası” ile geleceği belirtilmişti. Bu ifadeyle neyin kastedildiğini öğrenmek için iki hafta daha sabretmek gerekiyor.

Oppo Reno 8T başka ülkelerde farklı isimlerle satılabilir

Oppo Reno 8T’nin başka ülkelerde F23 adıyla satışa sunulabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Şu an için bu konuda resmi bir bilgi paylaşılmış değil.

İLGİLİ HABERLER