Teknoloji

Oppo Reno 8T’nin fiyatı ortaya çıktı

oppo reno 8t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 8T hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun 8 Şubat’ta, en azından Filipinler’de, resmiyet kazanacağı da kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Reno 8T hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Söz konusu sızıntı, Reno 8T’nin fiyatıyla ilgili. Filipinler’in Quezon City şehrindeki bir teknoloji mağazasında çekilen fotoğraflar telefonun fiyatını gözler önüne seriyor. Bu fotoğrafların Facebook reklamı olarak gösterildiğini belirtmekte de fayda var.

Fotoğraflar Reno 8T’nin kullanıcılarla buluşmaya hazır olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonun fiyat etiketinde ise 18 bin 899 Filipin pesosu (6559 TL) yazıyor.

oppo reno 8t

Kutusunun üstünde bir 5G ibaresi yer almıyor. Bu da söz konusu fotoğrafların telefonun 4G versiyonuna ait olduğunu gösteriyor. Bu versiyonda 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanının bulunması bekleniyor. Ancak telefonun 128 GB depolama alanına sahip bir versiyonunun da çıkması bekleniyor.

Verilen reklamda telefonun başka özelliklerinden de bahsediliyor. 6.43 inç AMOLED dokunmatik ekran, 40x zoom mikro lens kamera ve 100 megapiksel portre kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Oppo Reno 8T enerjisini 5000 mAh pilden alıyor

Reno 8T’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil veriyor. Renk seçeneklerinin ise siyah ve turuncu olacağı belirtiliyor. ColorOS 13 ve Android 13 de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Oppo Reno 8T’nin 4G versiyonu MediaTek’in Helio G99 işlemcisiyle gelecek. 5G versiyonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 695 işlemcinin bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER