Teknoloji

Oppo Reno 8 Pro’nun önemli özellikleri ortaya çıktı

oppo reno 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 8 serisinin yakında gözler önüne çıkması bekleniyor. Tanıtım tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmezken, ünlü duyumcu Digital Chat Station Reno 8 Pro modelinin tüm özelliklerini gözler önüne serdi.

Akıllı telefonun 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz FHD+ çözünürlüklü OLED ekrana sahip olacağı ve bu ekranın BOE tarafından üretileceği söyleniyor. Ekranın üstünde ise 32 megapiksel ön kameranın bulunacağı belirtiliyor.

Reno 8 Pro’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensör üstlenecek. Ana kameraya eşlik edecek diğer iki sensörün özellikleri ise henüz bilinmiyor. Telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 8100 Max işlemcisinin olacağı belirtiliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil verecek.

Reno 8 Pro alüminyum çerçeve ve çift hoparlörle gelecek. Telefonun kullanıcıların karşısına yeşil, siyah ve gri renk seçenekleriyle çıkacağı da sızan bilgiler arasında yer alıyor. 7.34 mm. kalınlığındaki telefonun tartıda 178 gram çekeceği belirtiliyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Oppo Reno 8 Pro tasarım bakımından OnePlus 10 Pro’ya oldukça benzeyecek. Önümüzdeki dönemde bu iddiaları destekleyen veya farklı şeyler işaret eden başka sızıntıların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER