Teknoloji

Oppo Reno 6 serisi internet sitelerinde boy göstermeye başladı

oppo reno 6 7 pro

Oppo Reno 6 serisi 27 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, Reno 6 serisiyle ilgili resmi paylaşımlara da yenileri ekleniyor. Çinli üretici, Reno 6 Pro’yu yaz temalı renk şemasıyla gösteren bir video paylaşırken, Reno 6 Pro Plus’ın JD.com’daki ürün sayfası da aktif hâle geldi.

Videoda Reno 6 Pro’nun kavisli kenarları göze çarpıyor. Telefonun parıltılı arka panel kaplamasının ise yaz güneşi altında parlayan denizi temsil etmesi amacıyla hazırlandığı belirtildi.

Bu renk seçeneğinin Kristal Mavisi adını taşıması bekleniyor. Kaplamanın dokulu bir yapıya sahip olduğu ve elde çok rahat bir hissiyat verdiği de sosyal medyada paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Standart Oppo Reno 6’nın JD.com’daki ürün sayfası da hâlihazırda aktif durumda. Buradaki fotoğraflarda telefonun kenarlarının düz olduğu görülüyor. Renk seçenekleri ise Yaz Mavisi, Gece Denizi ve Galaksi Rüyası adını taşıyor. 65W şarj desteği ve 90 Hz ekran da bu sayfada görülen özellikler arasında bulunuyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Oppo Reno 6 Pro MediaTek Dimensity 1200 işlemciyle gelecek. Pro Plus’ın kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 870 işlemci yer alacak. Her iki telefon da 6.55 inç Full HD+ ekranla gelecek.

İLGİLİ HABERLER