Teknoloji

Oppo Reno 6 Pro sızıntısı işlemci seçeneklerini gösteriyor

oppo çin reno 6 pro

Oppo Reno 6 serisiyle ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu dedikodulara son olarak Çin kaynaklı yeni bir sızıntı daha eklendi. Bu sızıntı Oppo Reno 6 Pro ve Pro Plus’ın teknik özelliklerini görmeyi sağlıyor.

Buna göre, Reno 6 Pro’nun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisi yer alacak. Reno 6 Pro Plus ise Qualcomm’un Snapdragon 870 işlemcisiyle gelecek. Reno 6 Pro ve Pro Plus’ın diğer özellikleri, Reno 5 Pro ve Pro Plus ile büyük ölçüde benzerlik gösteriyor.

Akıllı telefonların ekran teknolojisi konusunda henüz somut bir bilgi verilmiş değil. Ancak Oppo’nun tercihini Super AMOLED’den yana kullanması sürpriz olmayacaktır. Şirket daha önceki iki Reno serisinde de Super AMOLED ekranı tercih etmişti. Kameralar konusunda da bir değişim beklenmezken, 4350 mAh olan pil kapasitesinin 4500 mAh olması bekleniyor.

Oppo orta segmentte konumlandırdığı Reno ailesini yaklaşık her altı ayda bir güncelliyor. Bu kısa bir aralık gibi görünse de, söz konusu strateji sayesinde Oppo’nun Çin akıllı telefon pazarında dördüncü sıraya yerleştiği belirtiliyor. Önümüzdeki dönemde Oppo Reno 6 Pro ve Pro Plus ile ilgili yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER