Teknoloji

Oppo Reno 6 Pro için yeni bir sızıntı daha

oppo reno 6 pro

Oppo Reno 6 serisi yarın gözler önüne çıkacak. Ancak sızıntılar ve ürün sayfaları sayesinde serinin üyeleriyle ilgili bazı önemli bilgiler şimdiden biliniyor. Sızan görsellere şimdi de bir tanıtım videosu eklendi. Yeni sızıntının merkezinde ise Oppo Reno 6 Pro bulunuyor. Ancak Reno 6 Pro Plus ve Reno 6’yı da bu videoda görmek mümkün oluyor.

Reno 6 Pro Plus’ı tanımak, dördüncü kamerasından ve LED flaşından mümkün oluyor. Reno 6 Pro’da olduğu gibi bu modelde de kavisli bir ekran bulunuyor. Bu ekranın sol üst köşesinde ön kameranın yerleştirildiği bir delik yer alıyor.

Reno 6 Pro ise çok daha detaylı biçimde görülüyor. Bu telefona yakından bakıldığında bir hayli küçük olan dördüncü kamera fark ediliyor. Seri için hazırlanan kısa tanıtım videosunu da aşağıda görebilirsiniz.

Çin’in sertifika kurulu TENAA’ya sunulan belgeler, Reno 6 Pro modelleriyle ilgili bazı önemli detayları gözler önüne sermişti. Pro Plus’ın kalbinde Snapdragon 870 işlemcinin bulunacağı ve telefonun 50, 16, 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklü dört kamerayla geleceği görülüyor. Standart Reno 6 Pro’nun ise Dimensity 1200 işlemci ve 64, 8, 2 ve 2 megapiksel kameraya sahip olacağı belirtiliyor. 6.55 inç Full HD+ ekran, 4500 mAh pil ve 65W hızlı şarj ise iki cihazın ortak özellikleri arasında sayılıyor.

Oppo Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro Plus yarın resmiyet kazanacak. Bu etkinlikte Reno 6 Z 5G‘nin tanıtılacağı konusunda net bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER