Teknoloji

Oppo Reno 5 serisinin tasarımı ve özellikleri doğrulandı

oppo reno 5 5g

Oppo Reno 5 serisinin duyurusu 10 Aralık’ta yapılacak. Serinin üyelerinin neye benzeyeceği daha önceki sızıntılar sayesinde kısmen de olsa görülmüştü. Oppo’nun resmi internet sitesinde paylaşılan görseller ve teknik özellikler, telefon hakkında biraz daha somut fikir edinmeye yardımcı oluyor. Reno 5 ve Reno 5 Pro için ön siparişlerin başladığını belirtmekte de fayda var.

Seride Reno 5 5G, Reno 5 Pro 5G ve Reno 5 Pro Plus 5G adını taşıyan üç modelin bulunacağı söyleniyordu. Ancak Oppo’nun internet sitesinde şimdilik sadece Reno 5 ve Reno 5 Pro modelleri görülüyor. Pro Plus tarafında henüz bir işaret verilmiş değil.

Reno 5 5G ve Reno 5 Pro 5G benzer görünüyor. Her iki telefon da buzlu camla kaplanmış arka panellere sahip. Dörtlü arka kamera sisteminde de ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor.

oppo reno 5İki telefon arasındaki en önemli görsel fark ise Reno 5’te düz, Reno 5 Pro’da ise kavisli ekranın bulunması oluyor.

oppo reno 5
Reno 5 5G

Her iki telefon da 65W şarj desteğine sahip. Oppo pil kapasitesi konusunda ise şimdilik bilgi vermiş değil.

oppo reno 5 pro 5g
Reno 5 Pro 5G

Oppo Reno 5 serisine dair bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak ön siparişleri kabul eden JD.com sitesinde yer alan bilgilere göre, telefonlar için 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanından oluşan iki konfigürasyon seçeneği bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER